GTA 5 Online hilelerden bıktım!

Ben RX 560 i3 6098p ile yüksek ayarlarda ortalama 30-40 alıyordum Medium'da 40-50. RX 550 ile orta ayarlarda 30 FPS oynarsınız sanırım işlemciniz benimkinden iyi. Ben FiveM'de FPS düşüşü yaşamadım bu arada.
 
Bu GTA V'in Online tarafında neler yapılıyor ? Yani 0 dan oyuna başladığımızda neler yapılır ? Görevler filan mı Single modunda ki gibi onları filan mı yapıyoruz ? Yoksa kafamıza göre diğer online girenlerle düz online oyun tarzı çatışıp duruyor muyuz ? Nette pek soruma cevap bulamadım da hiç bilmiyorum GTA V Online'nını.
Görevler, soygunlar falan oluyor ve onları yapıyoruz. Açık dünyada istediğimiz gibi eğlenebiliyoruz.

Ben de hilelerden bıktım. Ya anlarım para hilesi falan yaparsın fakat niye birisi diğer oyuncuları rahatsız etmek için hile yapar? Bir de yeni bir tür türemiş. Business Battle olunca sizin ürünün olduğu yere girmenizi bekliyor ve ürünle birlikte dışarı çıkınca hemen sizi öldürüp ürünü çalıyor. Sonra neden GTA Online bu kadar kötü. Oyun zevki falan kalmıyor.

Bence en iyi yöntem 3 arkadaş daha bulup 4 kişi tekli sunucuda takılmak. Gidin Heist yapın, görevleri yapın mis gibi takılın. Public Sessionlar çekilecek çile değil.
 
Merhaba. GTA 5 Online oynuyorum. Evimde takılırken bombalanıyorum, adam evimin içine UFO yerleştiriyor. Sonra araba spawnlıyorlar vs her serverde bu olaylar var, artık hilelerden bıktım. Rockstar hiç ilgilenmiyor mu bunlarla? Cidden oyun zevkimi batırıyor. Sizlerde GTA 5 Online oynarken hilelerle karşılaşıyor musunuz? Bir de zengin adamlar bir tane uçan motor alıp millete sıkıyor, bir yere gidemiyorum, çok gıcık bir şey. Şehre tankla gelip ortalığı yıkıyorlar vs.
Bu konuyu gelip açtığın foruma bak. Gta 5 de şu kadar para hilesi yapsam ban yer miyim? Gibi konulara onay verip, sonrada hile yasak denilen bir forumda açıyorsun bu konuyu. Sencede saçma değil mi?
Ama evet haklısın. Bende bıktım. Hele ki birde gelip burada konu açanlardan.
 
@Feyzi Unal Diğer kişilerle görevler yapabiliyorsun. Ekstra olarak GTA Online'da hangar, facility, bunker, yat, bar vs. şeyler alabiliyorsun. GTA Online'a özel bir sürü araba var.
 
@Feyzi Unal Diğer kişilerle görevler yapabiliyorsun. Ekstra olarak GTA Online'da hangar, facility, bunker, yat, bar vs. şeyler alabiliyorsun. GTA Online'a özel bir sürü araba var.
Yani görevler yapıyoruz, gayrimenkul, araç vs. satın alabiliyoruz. Gerçek hayat gibi para kazanıp bir şeyler sahibi mi oluyoruz ?
 

Geri
Yukarı