GTA 5 Online tecrubeleriniz nasil?

1 sene Gta 5 Online oynadım. herşeyi satın aldım oyunda Çok tecrübeliyimdir oyunda İstediğin soru Varsa yardım edebilirim.
 
Pek güzel anılarım yok oyunun sıkıntısı online hiç akmıyor ve heist için adam beklerken kendimi gizli modda buluyorum. Arayüz çok kötü. Çok sıkıcı. Parayı verip oyun parası alan herkes üstünde jetlerle takır takır tarıyor. Tek kelimeyle "Berbat".
 
GTA V eskiden eğlenceliydi. Eskiden dükkan soyarken bizi öldürenlerle uğraşırdık. Şimdi uçan arabayla sağa sola sataşıyorlar ve su altı arabasıyla suyun altında gezip torpido fırlatıyorlar. Railgun ateşleyebilen ölümsüz tanklar da cabası. Oyuncu sayısı azalmıyor aksine artıyor ancak eskiden daha güzeldi.
 
Arkadaşımla yeni yeni oynuyoruz online modda free roam takılıp birbirimizi öldürüyoruz yeri geldimi yanlıyoruz eğlenmeye çalışıyoruz. Bazen playlist falan oynuyoruz. Oyunda para kazanmak biraz zahmetli ve satın alınacak çok fazla şey var saymakla bitmez. Eğlenmek için güzel bir oyun tek sıkıntısı online'a geç giriyor.
 
3 yıldır oynuyorum. Tecrübelerim adversary mode' larda takımı tek başıma sürekli kazandırmak. Serbest dünyada 4-5 kişilik CEO veya MC ekibinin yaptığı işleri tek bozabilmem.
Soygunların tadı kaçtı. isimsizreis' e de katılıyorum eski heyecan yok tabi. Ama bugün DLC gelecek :) Gelmiş geçmiş en büyük DLC olabilir belki de. Rockstar sözünde durursa tabi. 17 Temmuz diye bir tarih vermişlerdi de.
Pek güzel anılarım yok oyunun sıkıntısı online hiç akmıyor ve heist için adam beklerken kendimi gizli modda buluyorum. Arayüz çok kötü. Çok sıkıcı. Parayı verip oyun parası alan herkes üstünde jetlerle takır takır tarıyor. Tek kelimeyle "Berbat".
Hocam o jetleri sniper' ın ucuna bullet takarak vurmaya çalış :) 2-3 defa vurduğunda patlıyor uçak. Hem nişan alma yeteneğin de bir hayli gelişiyor :)
 
Türk ve oyuncu bulmak kolay. Freeroam yapmak kanser. Hiçbir şey yokken Asya'lı vatandaşlar size sıkmaya başlıyor.
Avrupa sunucusu - Asya sunucusu diye ayrılsa aslında GTA Online tadından yenmez ama Asya'lılar berbat ediyor.
 
Bence arkadaş bulmak kolay ama çoğu insan trol. Kendi arkadaşlarınla girebiliyorsan bence tadından yenmez. Orada tanıştığın insan neyin nesidir bilinmez :D

Ha bir de her yerde hile ve trol kaynıyor resmen.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı