1 - en iyisi. Adversary mode gibi oyunlara 2X money and RP geldiğinde hemen onları oynamanız. Bununla birlikte hem eğleneceksiniz hem de uzun süreli oynadığınızda hesabınızda bayağı para biriktiğini göreceksiniz.
2 - sığınakta üretim yapıp satmak. Normal satışta 1 milyon kadar kazanıyorsun. Bunlara da 2X money gelebiliyor. Geldiğinde eder sana 2m.
3 - bunun yanı sıra MC ve ceo var. MC işinde birden fazla depo alıp hepsinde aynı anda üretim yapabilmektesin. Ceo'da ise araba satışları ve rastgele eşya çalmak var. Aynı zamanda hangar da var. Hangarda da eşya çalıyorsun. Oradan da para. Yani anlayacağınız ilk yöntemi saymazsak onun dışında aldığınız bu yerlerin supplies ihtiyacını her daim yüksek tutarsanız siz oyun içerisindeyken birden fazla yerde üretim vs. yapacaksınız. Sırasıyla elbet dolacaklar. Dolanı da hemen satarak paranızı aldıktan sonra yeniden doldurmak. Bunlar olurken sunucu içerisinde arkadaşlarınızla takılabilirsiniz. Ya da ölüm maçı, yarış ve adversary mode (eğlence) yapabilirsiniz. Soygunlar çok ucuz yöntem olarak kalıyor

en son galiba 2016'da yapmıştım. Paraya ihtiyacım da yok şu an. Yeteri kadar var. Sunucuda başkalarını rahatsız ediyorum. İşlerine çomak sokuyorum