GTA 5 Online'da hilecinin attığı eşyalar nasıl silinir?

• Konuyu başlatan Nort
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 570

Nort

Centipat
Daha fazla  
GTA 5 Online'da bir Türk ile karşılaştım ve arkadaş ekledim. Ama kendisi hileymiş ve bana tüm silahları attı arabalarımı fulledi. Para da atmaya çalıştı ama atamadı. Ben bu arkadaşın bana attığı silah araba yükseltmelerini vb. şeyleri nasıl silebilirim? Eğer silemiyorsam ban yer miyim? Şimdiden teşekkürler.

GTA 5 Online'da bir Türk ile karşılaştım ve arkadaş ekledim. Ama kendisi hileymiş ve bana tüm silahları attı arabalarımı fulledi. Para da atmaya çalıştı ama atamadı. Ben bu arkadaşın bana attığı silah araba yükseltmelerini vb. şeyleri nasıl silebilirim? Eğer silemiyorsam ban yer miyim? Şimdiden teşekkürler.

Ne yazık ki silemezsiniz bana PS3 sunucuları kapanmadan önce bir eleman para falan atmıştı seviyemi fullemişti.

Yok hocam ban yemezsiniz sadece abartılı kıyafet, araba eklentileri dikkat çekebilir raporlanırsanız ya da yakalanırsanız risk var o yüzden çok fazla glitchli/değişmiş eklentiler kullanmayın (publicte) ama tekli sunucuda istediğinizi yapın.
Silahlarda pek sıkıntı yok zaten.

Hepinize teşekkür ediyorum son bir sorum olacak yeni karakter oluşturduğumda seviyeyi aktar diyor seviyeyi aktar dersem sadece seviyeyi aktarır başka hiçbir şey aktarmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı