GTA 5 Online'da yapılması eğlenceli şeyler

Makaleler
1
Oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve istediğim her şeye sahibim fakat tek oynuyorum ve artık yapacak bir şeyler bulamıyorum. Sizlere danışmak istedim, GTA 5 Online'da yapılması en eğlenceli veya zevkli olan şeyler nelerdir? Ayrıca oynamak isteyen olursa beraber oynayabiliriz.

Oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve istediğim her şeye sahibim fakat tek oynuyorum ve artık yapacak bir şeyler bulamıyorum. Sizlere danışmak istedim, GTA 5 Online'da yapılması en eğlenceli veya zevkli olan şeyler nelerdir? Ayrıca oynamak isteyen olursa beraber oynayabiliriz.

Heistleri yaptınız mı? Onun dışında yarış yapabilirsiniz. Stunt races benim favorim. Yeni başlayan kişilere veya görev yapanları rahatsız edebilirsiniz.

Heistleri yaptınız mı? Onun dışında yarış yapabilirsiniz. Stunt races benim favorim. Yeni başlayan kişilere veya görev yapanları rahatsız edebilirsiniz.
Heistleri yaptım, hatta artık babamın hayrına yapmaya başladım :D, tanımadığım insanları lobiye alıp parayı en çok onlara veriyorum en az kendim alıyorum. Maksat eğlenmek olsun, sonrasında çokca teşekkür edip ayrılıyorlar :).
@RinDoShiDoChi hocam daha önce biraz girdim ama RP sunucuları gördüm. RP'den başka eğlenceli bir şeyler var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı