GTA 5 oynamaya değer mi?

Yıl olmuş neredeyse 2025 GTA 5 işi artık boş bence. Bu zamana kadar yeterince izleyip görmüşssündür zaten. Başka bir şeyler düşünebilirsin bence.

Hocam izlemek başka oynamak başka bazen bir oyun izlerken ben olsam şunu yaparım derim yani ikisini aynı kefeye koymak bence doğru olmaz hele ki seçimleri senin yaptığın bir oyunda.

Hocam çalışıyor iseniz hazır sistem araştırması yapıp güzel ileriye dönük bir sistem alın derim. Ucuz ekipman ile oyunlari bitirirsiniz ama 480p kalitede oyun oynamaktan iyidir.
Liseye yeni geçtim. Burada "hocam" falan diye takılıyoruz ama sanırım yaşı en küçük benim sohbette. Seneye yazın babamın yanında çalışacağım artık patron ne verir bilmem.

Hocam izlemek başka oynamak başka bazen bir oyun izlerken ben olsam şunu yaparım derim yani ikisini aynı kefeye koymak bence doğru olmaz hele ki seçimleri senin yaptığın bir oyunda.
Gta 5 ve seçim mi bir araya getireceğim en son şey olur.
Belki açık dünyada yapmak istedikleri neysede bilmiyorum gerçekten bu saatten sonra offline kısmına vakit ayırmak saçmalık geliyor bana.

Liseye yeni geçtim. Burada "hocam" falan diye takılıyoruz ama sanırım yaşı en küçük benim sohbette. Seneye yazın babamın yanında çalışacağım artık patron ne verir bilmem.

Hocam burada yaşın fark etmediği bilginin tecrübenin konuştuğu yerdeyiz yıldız savaşlarından çok sevdiğim bir söz vardır benim kitabımda tecrübe her şeyin üstündedir dherkesin tecrübesi ve bilgisi önemlidir yaşınız küçük olsa bile 😉

Meslek lisesi iseniz stajyer maşı en son ben çalıştığımda 2500TL idi şimdi kaç lira bilmiyorum kredi kartı taksidiyle güzel bir hazır sistem bakıp alın derim.

GTA SA ve GTA IV'ı bitirmişsin demekki GTA'ya karşı ilgin var. Eğer GTA V'nin Story'si hakkında çok ciddi spoilerlar yemediysen yada en azından yediysen bile hatırlamıyorsan kesinlikle bitirilmesi gereken bir oyun. Yılın bir önemi yok bu tarz ikonik oyunlarda. GTA V'nin story'sini bitirdikten sonra silip başka oyuna başlarsın. Zaten o seni bir süre götürür. Sistemin içinde uygun zaten son çıkan oyunları deneyemeyeceğin için uygun bir tercih GTA V.

Hocam burada yaşın fark etmediği bilginin tecrübenin konuştuğu yerdeyiz yıldız savaşlarından çok sevdiğim bir söz vardır benim kitabımda tecrübe her şeyin üstündedir dherkesin tecrübesi ve bilgisi önemlidir yaşınız küçük olsa bile 😉

Meslek lisesi iseniz stajyer maşı en son ben çalıştığımda 2500TL idi şimdi kaç lira bilmiyorum kredi kartı taksidiyle güzel bir hazır sistem bakıp alın derim.
Yok anadolu lisesindeyim. Teşekkürler sözler için de iyi konuştuk.

GTA 5 ve seçim mi bir araya getireceğim en son şey olur.
Belki açık dünyada yapmak istedikleri neysede bilmiyorum gerçekten bu saatten sonra offline kısmına vakit ayırmak saçmalık geliyor bana.

Hocam bence bizi bu düşünceye sokan oyunu oynadigimiz bitirdigimiz ya da sonunu bildiğimiz şeylerden kaynaklı olabilir kisacasi o oyundan tatmin olduğumuz için hocamız merak ediyorsa bence kendisi deneyimleyip bu kararı vermeli.

GTA SA ve GTA IV'ı bitirmişsin demekki GTA'ya karşı ilgin var. Eğer GTA V'nin Story'si hakkında çok ciddi spoilerlar yemediysen yada en azından yediysen bile hatırlamıyorsan kesinlikle bitirilmesi gereken bir oyun. Yılın bir önemi yok bu tarz ikonik oyunlarda. GTA V'nin story'sini bitirdikten sonra silip başka oyuna başlarsın. Zaten o seni bir süre götürür. Sistemin içinde uygun zaten son çıkan oyunları deneyemeyeceğin için uygun bir tercih GTA V.
Maalesef başını ve sonunu çok iyi biliyorum. Ama dediğim gibi canım çok istiyor şu aralar.

story modu çok kötü. Hikaye tekrarı var sırf görev üzerinden ilerlerseniz zevk almama gibi problem yaratabilir.

Online kısmı güzel. Para kastıkça yeni işletmeler yeni görevler açılır. 680 saati devirdim. Rolplay sunucularada göz atarak daha fazla oynayabilirsiniz

Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.
Araba seviyorsan street legal racing redline oyna steamden modlara abone bile olabiliyorsun ama install mods seçeneği ile açıp aktif etmen gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı