GTA 5 oynamaya değer mi?

Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.
Hocam kesinlikle oyna. Çıkalı 11 yıl olmasına rağmen hala ondan daha bir modern açık dünya oyunu yok. Ki günümüzde de hala oynanabilir. Kontrolleri rahat ve oynanışı keyifli. Bir kaç görev sıkıcı ve aşırı çizgisel olduğunu hissettirebilir ama yine de oynanır. Bir kaç yıl önceden oynasaydın daha uzun saatler oynayabilirdin. Ben 400 saat hikaye, 300 saate yakın da online kısmını oynadım. Zaten GTA tarzında modern açık dünyada takılabileceğin başka bir oyun serisi pek yok. Berbat işleyen ve sıkıcı görevlerin olduğu GTA 4'ü oynamaktansa 5 akar.

Laptopa HDD takacağım, sanırım 180 GB boş alanı vardı. GTA 5 için kullanayım mı yoksa başka bir şeyler mi indireyim sizce?

Not: NVIDIA GT 740M, 8 GB RAM ve i5 4210M'ye sahibim. Oyun önerecekseniz ona göre önerin.

GTA 5 oynamaya değer bu sistemde grafikleri kısın oynayın ancak ekran kartınız biraz daha iyi ve işlemciniz 1 2 nesil daha yeni olsaymış FiveM oynamanızı önerirdim roleplay seviyorsanız eğer yine de bu sistemle düşük grafiklerde denemekten zarar gelmez.

Gta 5 hikayesi için değilde Online için oynanır. Senin tercihine kalmış

Arkadaşlarımda 2000 saatten fazla oynayan var bizde işte 1000 saate doğru hızla ilerliyoruz dostum :) Online çok eğlenceli arkadaşın varsa da gir yoksada gir. Orada çok rahat arkadaş bulursun. Eğlenceli ve sürekli oynayabileceğin bir oyundur. Online'da her şeyi satın aldıktan sonra belki seni sıkabilir o zaman Grand RP'ya da onun gibi sunucu girersin yine eğlencesi artabilir ya da playlist girebilirsin kısacası kesinlikle öneriyorum oynamanı ben daha hikayeyi bitirmedim Online daha çok sarıyor beni bu da zevk meselesi.

Not: Sürekli oynanmaz diyen arkadaşlar için türkpro adlı YouTuber'ı öneriyorum adam gençken GTA 5 oynamaya başladı sakal bıyık beyazlamış sadece story mod oynamasına rağmen hala sıkılmamış GTA 5 oynuyor :)

Not: Sürekli oynanmaz diyen arkadaşlar için türkpro adlı YouTuber'ı öneriyorum adam gençken GTA 5 oynamaya başladı sakal bıyık beyazlamış sadece story mod oynamasına rağmen hala sıkılmamış GTA 5 oynuyor :)
Adam mod kuruyor, video çekiyor ve para kazanıyor. Tabii oynar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı