GTA 5 oynarken RX580 PC aniden kapanıyor

seyhanbayram

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, sistem özelliklerim bunlar.
i5 7400
RX580 Nitro +
RAM 8 GB 3200MHz
600W +80 PSU
ASUS Z170k anakart
GTA 5 oynadıgımda CPU kullanımı %100 oluyor. PC agırlasmaya baslıyor, sonra tekrar düzeliyor. 2 3 saat sonra beyaz ekran ve hiçbir şey yapamıyorum, mecbur PC'yi kapatıyorum. Sorun tam olarak ne çözemedm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Auto durumunda şuan.
BIOS ekranına girip Advanced mode sekmesine girerek tekrardan Advanced sekmesine tıklayıp 'CPU Core ratio' ayarınızı söyleyebilir misiniz?

Şu yaptığım ayarlar WattMan şeyi ile sürekli sıfırlanıyor.

Auto durumunda şu an

Auto modunda hocam.

Son düzenleme:
Auto durumunda şu an.

Şu yaptığım ayarlar WattMan şeyi ile sürekli sıfırlanıyor.

Auto durumunda şu an.

Auto modunda hocam.

Hocam WattMan ve güncelleme ile maalesef ayarlar sıfırlanıyor. Auto olan yeri 3,6 ya da 36 yazacak şekilde ayarlayıp üstüne tekrardan software ayarlarını yapıp dener misiniz?

Tamam hocam deneyeceğim birazdan size haber ederim az önce sayfa buga girdi yanıtlarım gözükmüyordu ondan dolayı üst üste yazdım.

Hocam ayarlarıa girdim de per Core ve Sync modu var per Core'de Max 35 Sync modunda ise Max 8 oluyor araya nokta veya virgül koyamıyorum.

Hocam WattMan ve güncelleme ile maalesef ayarlar sıfırlanıyor. Auto olan yeri 3,6 ya da 36 yazacak şekilde ayarlayıp üstüne tekrardan software ayarlarını yapıp dener misiniz?
Hocam ayarlarıa girdim de per Core ve Sync modu var per Core'de Max 35 Sync modunda ise Max 8 oluyor araya nokta veya virgül koyamıyorum.

Son düzenleme:

Hocam aklıma başka bir şey gelmiyor kusura bakmayın.

Tamam hocam teşekkür ederim eğer sorunu çözersem verdiğiniz software ayarlarını kullancağım GPU'yu gayet iyi soğutuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…