GTA 5 Playstore Alternatif İndirme Şekli mi?

Luchnik

Megapat
Makaleler
1
Yer
Star City
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Arkadaşlar Playstore'dan satın aldım oyunu. 31 tane part var. Bir de kod var. Partlar alternatif indirme şekli mi? Social Club'den daha mı hızlı indiririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Playstore'den satın aldım oyunu. 31 tane part var. Birde kod var. Partlar alternatif indirme şeklimi? Social Club'den daha mı hızlı indiririm?

Merhaba, ne zaman aldınız acaba ?
Ben şu anda alamıyorum. Satın alma aktivasyon kodu gelmiyor da bende mi sorun genelde bir aksaklık mı çözemedim.

Ürünlerim sekmesinden Ürün Bilgileri'ne girdiğinde kod orda olması lazım. Nerede kalıyor anlamadım. Aldın ve kod gelmedi mi?

Ürünlerim sekmesinden Ürün Bilgileri'ne girdiğinde kod orda olması lazım. Nerede kalıyor anlamadım. Aldın ve kod gelmedi mi?

Hayır hocam. Satın alırken gelen aktivasyon kodundan bahsediyordum. Bu ekranda kalıyorum, birçok kez denedim fakat telefonuma gerekli kod gelmedi satın alma işlemini tamamlamak için.

Ekran Alıntısı.PNG

Bir ara bakalım TTNET'i umarım çözersin. Benimki de biraz yavaş ve ağır hareket ediyordu korktum ama sorun çıkmadı.

Konu güncel: Partlarımı indirsem daha hızlı iner, Social Club'den mi indirsem daha hızlı iner?

social indirmek çile gerçi karışmadım yavaş yavaş iniyor ben o 31 partıda indirdim duruyor dahamı hızlı iniyor dersen tabikide ttnetin kendi ağından çekiyosun direk tavsiyem part part çekmen dowland manager sorun çıkatabiliyor bende sana bir şey soracaktım yanında gta san andreas veriyolar o steam keymi yoksa gtaV gibi normal keymi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı