GTA 5 PS Plus üzerinden oynanamaz oldu

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Dostlar GTA'yı açamıyorum. Yanına resimde gördüğünüz kilit geldi. Ne yapmam lazım? PS Plus aboneliğimde var.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 315
Son düzenleyen: Moderatör:
kanka oyunu kuramiyorum ki siliyim oyun kilitli gozukuyo resimdeki gibi
PS Plus'tan haftalar önce kaldırıldı. Ancak telaşlanmayın tekrar gelecek, Sony her zaman bi' RDR2, bi' GTA5 formunda getiriyor oyunları PS Plus'a. Yani ne zaman RDR2 Plus'a gelecek olsa GTA5 kalkıyor.

PS Plus'tan haftalar önce kaldırıldı. Ancak telaşlanmayın tekrar gelecek, Sony her zaman bi' RDR2, bi' GTA 5 formunda getiriyor oyunları PS Plus'a. Yani ne zaman RDR2 Plus'a gelecek olsa GTA 5 kalkıyor.

RDR2 oynamaya asla degmeyecek bir oyun. God of War ve Assassin's Creed serisi varken para vermeye asla degmez. Hem PlayStation hem bilgisayarda verdigim paraya icim gidiyor.

RDR2 oynamaya asla degmeyecek bir oyun. God of War ve Assassin's Creed serisi varken para vermeye asla degmez. Hem PlayStation hem bilgisayarda verdigim paraya icim gidiyor.
Hocam size bu konunun ancak bir ayrıntısında katılabilirim, RDR2 PS5 ve PS4'de oynamaya değmeyecek bir oyun, Rockstar hala 30FPS tutuyor oyunu. 2024 yılında PS5'ten 30 FPS RDR2 keyfi (?) yapmaya çalışıyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı