GTA 5 PS3 yüklenirken takılı kalıyor

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Arkadaşlar oyunu yüklemeye çalışıyorum hep, 7000 civarı bir sayıda takılı kalıyor. 3-4 saat geçmesine rağmen hiçbir şey olmuyor sıfırlayıp girince de aynısı oluyor. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu daha detaylı açıklasanız?
Oyunu ilk defa açıyorum 8 GB lık yüklemesini yaparken 7000 civarı sayılarda takılı kalıyor 3-4 saat beklesem de o takılı kalan sayı artmıyor

Oyunu ilk defa açıyorum 8 GB lık yüklemesini yaparken 7000 civarı sayılarda takılı kalıyor 3-4 saat beklesem de o takılı kalan sayı artmıyor
CD çizik olabilir.

Oyun CD ise: CD çizik olabilir. Yumuşak bir beze yada mikrofiber beze kolonya benzeri alkol içeren bir şey sıkın. CD'ye değil. Beze. Daha sonra CD'yi içeriden dışarıya doğru dairesel şekilde temizle.Tekrar dene..

CD değilse, dijital ise oyunu kaldırıp tekrar indirin.

Yoksa korsan mı?

CD çizik olabilir.

Oyun CD ise: CD çizik olabilir. Yumuşak bir beze yada mikrofiber beze kolonya benzeri alkol içeren bir şey sıkın. CD'ye değil. Beze. Daha sonra CD'yi içeriden dışarıya doğru dairesel şekilde temizle.Tekrar dene..

CD değilse, dijital ise oyunu kaldırıp tekrar indirin.

Yoksa korsan mı?
PS 3 CD li olarak orjinal aldım daha önce oynadım sıkıntı çıkmadı sadece yüklerken sıkıntı çıkıyor cevabınız için teşekkürler

PS 3 CD li olarak orjinal aldım daha önce oynadım sıkıntı çıkmadı sadece yüklerken sıkıntı çıkıyor cevabınız için teşekkürler
Bu sorun zamanında bende de oldu. Bende çalışan oyun sattığım kişide çalışmıyor diye geri getirmişti. CD'de çizik de yok.

Sorunun çözüldü mü? Temizledikten sonra mı çözüldü yoksa hiçbir şey yapmadan mı çözdün?

Bu sorun zamanında bende de oldu. Bende çalışan oyun sattığım kişide çalışmıyor diye geri getirmişti. CD'de çizik de yok.

Sorunun çözüldü mü? Temizledikten sonra mı çözüldü yoksa hiçbir şey yapmadan mı çözdün?
Çözülmedi banada sattığım kişi açılmıyor diye iade etti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı