GTA 5, PS4 ve PS5 sürümleri arasında çok grafik farkı var mı?

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 7.792

HCI

Hectopat
Yer
Laboratuvar
Oyunu PS5 üzerinden oynayacağım. İndirime girmiş. PS4&PS5 bundle 197,67 TL. PS4 Premium Edition Köpek balığı kartlı paketi ise 87,56 TL. Şimdi ben PS4 paketlisini alsam sizce kötü görünür mü grafik olarak? 60 FPS oynamaya alıştığım için bir anda 30 FPS görünce hemen silmek istemiyorum. Hem Online hem hikaye oynayacağım.
@Mirza Kaplan hocam yorumunuzu bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_6122.png
    IMG_6122.png
    272,1 KB · Görüntüleme: 444
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat ben GTA5'in hem PS5 hem de PS4 sürümünü oynadım. Grafiklerde büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ama 60FPS çok fark ettiriyor. Dönüp PS4 sürümüne baktığımda nasıl bunu oynamışım dedim. Ayrıca DS5'in titreşim yoğunluğu özelliği de iyi kullanılmış gerçekten iyi hissettiriyor. Ama tetik efekti için aynısını söyleyemem. Bu özellik hiç durmadan açık. Araba kullanırken de ateş ederken de nişan alırken ufak bir R2 ve L2 direnci var. Bu tuşları oynarken çok kullandığınız için belli bir yerden sonra çok kötü hissettiriyor. Ayrıca her zıpladığınızda bu özelliği kapıyor, zıplama bittiğinde açıyor. Çok fazla kez zıplarsanız kolunuza zarar vermesi muhtemel.

Kısacası GTA5 oynamak isterseniz alınır, ama oynarken tetik efekti yoğunluğunu kapatmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı