GTA 5 RTX 2060 kasma

İşletim sistemi
Windows 10

taa.cs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem RTX 2060 R5 3500X 16 GB Dual RAM 3000MHz 512SSD. Ama GTA 5 yüksek ayarlarda da kasıyor düşükte de. Ne yapacağım? Neden kasıyor? 5 yıllık laptopta bile aynı FPS'i alıyorum. Boşuna mı aldım bu PC'yi? RTX2060 da kasması normal değil. 60 FPS'i geçmiyor. Driverler güncel.

90mm
1 dk açacağım yazılımını kartın.
Hocam kartın sitesine girip baksanız olur mu Galax RTX2060 6GB (1-Click OC) 192Bit GDDR6 RTX 2060 Ekran Kartı (GLX-26NRL7HPX7OC) | Teknobiyotik uğraşamıyacağım şimdi vallahi uykum geldi.
PC de bu ama anakart Gigabyte RAM'ler GeIL EVO kasa Dark Guardian SSD GeIL zenith R3.
Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bazı bileşenleri değiştirmişler.
Başka istediğiniz bir şey varsa DC verirseniz daha detayını anlatırım. Hemen sesli.

Oyun yüksek ayarlarda MSAA FXAA kapalı en üstte ignure başlayan bir şey var kapalı tazeleme hızı 165.
Hocam MSI Afterburner ile oyun içi kullanımları ve oyunu hangi ayarlarda oynadığınızı atar mısınız?

Ekran kartı 90 95 işlemci 50 60.

Değil değil aloo kapalı kapalı silip tekrar yükledim kapalı inanılmaz drop da var.

Yok efendim yüksek değil aradık konuştuk adamla bu model öyle ucuz model ondan.
Güzel arkadaşım, kendi sorduğun soruya kendi cevabını vereceksen niye açtın konuyu? Bak insanlar yardım etmeye çalışıyor. GTA 5'i nereden indirdin?

Güzel arkadaşım, kendi sorduğun soruya kendi cevabını vereceksen niye açtın konuyu? Bak insanlar yardım etmeye çalışıyor. GTA 5'i nereden indirdin?

Steam oyunu.

Bakın çıldırmak üzereyim halimi anlayın da 8K para verip 30 40 FPS GTA oynamak ne böyle bir saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…