GTA 5 SinglePlayer'a mod yükleme

Yer
İstanbul
Bu videodaki gibi araba modu vs. yükleyeceğim fakat bunları yükledikten sonra Online'a girebilir miyim? Ban falan yer miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girenleri görmüştüm ama banlanma riskin var zira Türkçe yamadan bile ban yiyenler oldu. Gireceksen Invite Only sezona gir. Onun dışında videoda bahsediyor mu bilmiyorum ama önce bir mods klasörü oluşturup modları o klasörün içine yükleyin. Online gireceğiniz zaman mods klasörünü başka yere taşırsınız.

Hayır oyun modluyken GTA Online'a giremezsin, singleplayer'a geri atar. Ama bir şekilde Online'a girmeyi başarsan bile ban yersin maalesef.

İstersen şuradaki konudan faydalanarak istediğin zaman modlu, istediğin zaman online oynayabilirsin.

Bence FiveM SP ile oyna. Daha önce oynamadım ama seçtiğin sunucunun modları ile birlikte tek başına oynayabiliyorsun sanırım.
Bu gerçekse hemen FiveM indireceğim.
Girenleri görmüştüm ama banlanma riskin var zira Türkçe yamadan bile ban yiyenler oldu. Gireceksen Invite Only sezona gir. Onun dışında videoda bahsediyor mu bilmiyorum ama önce bir mods klasörü oluşturup modları o klasörün içine yükleyin. Online gireceğiniz zaman mods klasörünü başka yere taşırsınız.
Pek fazla online oynayan birisi değilim zaten girip araba sürüyorum takılıyorum falan, Invite Only Season da ban yemiyor muyum emin misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı