Çözüm GTA 5 Social Club Giriş ve Loading Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
AKK'yi aşmaya gittikçe yaklaşıyorum oyun çıkmadan indireyim diye uğraşıyorum ama her zamanki gibi Rockstar yine önümüze engeller koyuyor. Bir işi doğru yapsalar şaşarım zaten. Millet indirdi ben hala indirme ekranını göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman Allah'ım oldu, kafayı yemek üzereydim. Çok teşekkür ederim, dediklerini yaptım oldu. Yüklemeye geçtim. :)

Denedim oldu, Yarabbim şükürler olsun, sayın yönetici size de çok teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak, biz bunu bu kullanıcıdan mı indireceğiz ve bu kullanıcıyı sildiğimizde GTA 5'te gitmeyecek mi?

Evet kardeşim, ben yeni kullanıcı ekledim. Diğer e-mail hesabımı yönetici yaptım, birde sonra yeniden başlattım PC'yi. Yeni eklediğim kullanıcıya girdim, DNS'yi 8,8,8,8 alttakini 8,8,4,4 yaptım. Sonra GTA V'i açtım giriş yaptım, 10 dk'da 1.5 GB indirdim. :D

Evet kardeşim, ben yeni kullanıcı ekledim. Diğer e-mail hesabımı yönetici yaptım, birde sonra yeniden başlattım PC'yi. Yeni eklediğim kullanıcıya girdim, DNS'yi 8,8,8,8 alttakini 8,8,4,4 yaptım. Sonra GTA V'i açtım giriş yaptım, 10 dk'da 1.5 GB indirdim. :D
Tam olarak anlamadım. Yeni açtığımız kullanıcıdan indirip asıl kullanıcıyı tekrar administrator yapıp sonradan açtığımız kullanıcıdaki GTA 5 asıl kullanıcıya gelecek mi yani?

Gelir herhalde, ben yeni eklediğim kullanıcıyla girdiğimde asıl kullanıcıdaki dosyalar duruyordu aynı şekilde. :)

Ben herhalde 7-8 saate indirmiş olurum, 15-20 dk'da 2.6GB indi. :)

Bu yöntem indirme konusunda işe yarıyor ama ileride kendi kullanıcı hesabımızda giriş yapadıktan sonra bir işe yaramayacak. Oyunu oynamak için bu kullanıcıya mı geçmek zorunda olacağız, saçma. Başka bir çözüm yolu olmalı ya da RG bu sorunu çözmeli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı