Çözüm GTA 5 Social Club Giriş ve Loading Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam olması lazım. Bir şeyi eksik yapıyorsunuzdur. Bende dün çok sinirlenmiştim falan burada denilenlerin aynısını yaptım oldu. Yüklemeye başladıktan sonra 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS indirmeyi yavaşlatıyor, bende o DNS'yi sildim otomatik DNS yaptım, şimdi daha hızlıca iniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yöntem işe yaradı. Yönetici hesabı açtım ve şu an indirmeye başladı, teşekkürler.

Ya ben bilgisayarı yeniden başlattım sadece, sign in yapabildim ancak loading yazan ekrandan çıkamıyorum bir türlü. Bu konuda bir fikri olan var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Allah'ım sen bana sabır ver Dün akşam loading ekranında takıldı sabaha düzelir dedim bıraktım sabah kalktığımda hala loading de idi. Kapatıp açıyım dedim bu kez Social Club'a giremedim. Aksama kadar araştır çözüm ara en son bunu buldum. Bu yöntem ile sign in ekranına geçtim bu sefer de yine loading ekranında takıldı.. Çıldıracağım artik.

Arkadaşlar sırf bunu söylemek için üye oldum, telefonunda mobil interneti olanlar denesin işe yarıyor. Laptop kullanıcısysanız eğer PC'de bağlı olduğunuz wifi'den çıkıp telefonunuzun erişim noktasına bağlanın ve öyle deneyin, ilk seferde başlayacaktır indirme. Hemen durdurup tekrar wifi'a geçin. Şu an sorunsuz iniyor. :)

Edit: Eğer masaüstündeyseniz kablo ile de PC'ye internet paylaşılabiliyor diye biliyorum, Google'dan araştırabilirsiniz.

İnternet 50 Mbit, bazen 5-6 ile çekiyor ama zamanın %80'ini 400 KB civarında geçiriyor oyun. 14'ünde anca iner.

Hiç bir işe yaramadı. Yine aynı hatayı alıyorum.

P5L0N9.jpg

Şimdi biz boşuna mı 168 TL verdik bu oyuna? Yok mu çözüm?

Açtığınız kullanıcı hesabını silebilirsiniz. Oyun seçtiğiniz diske kurulacak. Kullanıcı hesabı ile ilgisi yok.
Çözüme ulaşamayan arkadaşlar adımları dikkatlice uygulasın. Yine de çözüme ulaşamazlarsa yoğunluk azaldıktan sonra denesinler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı