Çözüm GTA 5 Social Club Giriş ve Loading Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Social Club üzerinden giriş yapılamama ve indirme ekranında takılma gibi sorunlar vardı. Bu sorunları çözümüne şu şekilde ulaşıyoruz;
  1. Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı oluşturun. ( Yönetici olsun)
  2. Oluşturduğunuz oturumda DNS'leri 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapın.
  3. GTA 5 yükleme aracını "Yönetici olarak çalışır" butonuyla çalıştırın.
Kurulum tamamlandıktan sonra açtığınız kullanıcıyı silebilirsiniz.

Sonuç;

Eki Görüntüle 60908

Aktivasyon rehberi;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Allah senden razı olsun valla bu mesajınla bir haftalık oyuna girememe sorunumdan kurtulacağım inşallah. İnşallah diyorum çünkü şu anda oyun sanırım 5 GB'lık güncellemeyi indiriyor yaklaşık 3,5 saatim var. Yalnız şöyle bir sorum daha var belki bu konuda da yardımcı olabilirsin. Oyunu Playstore'dan aldım, oradaki bir programla oyunu indirdim. Orada verilen keyi Scorial Club'ta bir türlü aktif edemedim. Ama senin yardımın sayesinde sanırım bu sorunu aştım. Oyunun dosyalarını ben D'ye indirdim. indirdikten sonra setupu da D'ye yaptım fakat sonraki kurulum aşamasında bana seçenek vermeden oyunu C'ye kurdu. Bana seçenek vermiyor maalesef. Oyun tam anlamıyla kurulduktan sonra tüm klasörleri D'ye taşısam oyunu açmada yine sorunla karşılaşır mıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıldırmak üzereyim, 179 lira verip üstüne 60 GB yükledim ve oyunun verdiği şu basit hataya bakın. Denilen her şeyi yaptım, kullanıcı açtım, DNS değiştirdim, launcheri yönetici olarak çalıştırdıgımda "GTA V Via Steam'a baglı degil" gibisinden bir sorun veriyor. Normal açtığımda gene aynı loading ekranıyla karşılaşıyorum. Bunun olmasının sebebi şu an korsan yazılım kullanmam olabilir mi? Windows'un crackini yapmamıştım. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir @MasterSlavePair bu hatayı alıyorum.

- Oyuna masaüstünden girersem burası açılıyor ve bekliyor sadece.
1.JPG

- Dosya konumundan Launcher'den giriyorum, açılıyor fakat bu hatayı veriyor bu seferde.
2.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı