L Levent Üçüncü Decapat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #21 Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler. 300319 dedi: @Levent Üçüncü bad sectörleri ayırma yöntemi var. Yani disk o kısımlara veri yazmaz. Ancak tavsiye etmiyorum. Özellikle hayati verilerinizi bir an önce yedekleseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... 377660 dedi: Düzeltme işlemleri var ama %100 sonuç vermiyor. %20 seviyesin de olan bir diske düzeltme işlemi yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi? Dosya Ekleri ssss.png 30,6 KB · Görüntüleme: 41
Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler. 300319 dedi: @Levent Üçüncü bad sectörleri ayırma yöntemi var. Yani disk o kısımlara veri yazmaz. Ancak tavsiye etmiyorum. Özellikle hayati verilerinizi bir an önce yedekleseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... 377660 dedi: Düzeltme işlemleri var ama %100 sonuç vermiyor. %20 seviyesin de olan bir diske düzeltme işlemi yapmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Ağustos 2021 #22 @Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Ağustos 2021 #23 Levent Üçüncü dedi: Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler. Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor.
Levent Üçüncü dedi: Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler. Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor.
L Levent Üçüncü Decapat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #24 300319 dedi: @Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir. Genişletmek için tıkla... 377660 dedi: Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sounçları paylaşacağım. 377660 dedi: Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 300319 dedi: @Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar yine ben geldim . Sonuçlar böyle eğer HDD de bedsector olsaydı kırımızı bir alan olurdu dediğiniz gibi ama yok. Acaba neyde sorun var Dosya Ekleri asdasdasddas.png 33,9 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 27 Ağustos 2021
300319 dedi: @Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir. Genişletmek için tıkla... 377660 dedi: Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sounçları paylaşacağım. 377660 dedi: Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor. Genişletmek için tıkla... 300319 dedi: @Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir. Genişletmek için tıkla... Selamlar yine ben geldim . Sonuçlar böyle eğer HDD de bedsector olsaydı kırımızı bir alan olurdu dediğiniz gibi ama yok. Acaba neyde sorun var