GTA 5 SSD'ye mi yoksa HDD'ye mi kurulmalı?

İşletim sistemi
Windows 10
Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler.
@Levent Üçüncü bad sectörleri ayırma yöntemi var. Yani disk o kısımlara veri yazmaz. Ancak tavsiye etmiyorum. Özellikle hayati verilerinizi bir an önce yedekleseniz iyi olur.

Düzeltme işlemleri var ama %100 sonuç vermiyor. %20 seviyesin de olan bir diske düzeltme işlemi yapmak saçma olur.

Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi?

Dosya Ekleri

• ssss.png
    ssss.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 41
Başlatıyorum bittiğinde size tekrar başvuracağım şimdiden teşekkürler.

Yaptığım işlemden badsector denileyin şeyin HDD bulunup bulunmadığını tespit edebilriz değil mi?
Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor.

@Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir.

Yapacağınız testte tespit edebilirsiniz. Orada "kırmızı" kareler badsector, yeşil kareler sorunsuzlar oluyor.

Tamamdır sounçları paylaşacağım.

@Levent Üçüncü bozuk sektörler kırmızı renk ile, düzgün sektörler yeşil renk ile gösterilir.

Selamlar yine ben geldim :) . Sonuçlar böyle eğer HDD de bedsector olsaydı kırımızı bir alan olurdu dediğiniz gibi ama yok. Acaba neyde sorun var 🤔

Dosya Ekleri

• asdasdasddas.png
    asdasdasddas.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı