GTA 5 sürekli "Activation Code" ve internet hatası veriyor

mirac.kr08

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA 5 giriyorum ama activation code hatası veriyor. Diğer konu başlıklarını inceledim ama sorunu çözemedim nasıl çözebilirim?

1741512061484.png

Dosya Ekleri

• 1741512033936.png
    1741512033936.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 28
VPN ile girmeyi deneyin hocam. Hotspot Shield kullanıp bu sorunu düzelten çok kullanıcı var.

VPN açıp girmeyi denedim yükleme ekranında kaldı, sonra kapatıp denedim yine yükleme ekranında kaldı. Ama aktivasyon kodu hatasından iyidir, çözülür.

Hocam benim konuma da yardımcı olabilir misin kaç gündür bir tane mesaj yok da.
Sorun nedir?

VPN açıp girmeyi denedim yükleme ekranında kaldı, sonra kapatıp denedim yine yükleme ekranında kaldı. Ama aktivasyon kodu hatasından iyidir, çözülür.

Sorun nedir?
Yeni konu açmak istemedim aynı konu zaten, 'internet hatası.'

Dosya Ekleri

• 1741517421053.png
    1741517421053.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

Sorun nedir?

Yeni konu açmak istemedim aynı konu zaten, 'internet hatası.'

Offline olarak oynamayı deneyip oyun içerisinden Home tuşuyla ya da ESC basıp Online sekmesi ile Online olmayı dener misiniz?

Offline olarak oynamayı deneyip oyun içerisinden Home tuşuyla ya da ESC basıp Online sekmesi ile Online olmayı dener misiniz?

Oyuna girerken offline olarak devam etmemi söylüyor. Onu yapınca da gönderdiğim kırmızı uyarı geliyor. Yani yükleme ekranına bile ulaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı