Kyt
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, bugün Youtube' da rastladığım bir videodan yola çıkarak böyle bir yazılım buldum güvenemedim ve yazılanları pek anlamadım bunun için sormak istedim. Şimdi bir insan evladı kardeşimiz HD8750M ve i3 3110M ile GTA 5' de 60 FPS aldığını iddia ettiği bir video gördüm. İnanmadım tabiki zira aynı ekran kartı ve daha iyi olan i5 4200U işlemciye sahibim bırak GTA 5' i CS:GO' da çok kısık ayarlarda 30-40 FPS zorla alıyorum. Neyse bu arkadaş yardımcı olmak için bir web adresi de vermiş o da şu şekilde; TechCoders.Net
bunu gördüğüm video ise şu; ve baya fazla bir kişi de ufak çaplı araştırmayla beğendiğini gördüm. Bir de videonun altındaki yorumlar da şöyle bir link de geçmekte; Ben şimdi tam olarak olayı anlayamadım nedir, ne değildir? Merak ettim bilgili kişilerden yardım bekliyorum.
bunu gördüğüm video ise şu; ve baya fazla bir kişi de ufak çaplı araştırmayla beğendiğini gördüm. Bir de videonun altındaki yorumlar da şöyle bir link de geçmekte; Ben şimdi tam olarak olayı anlayamadım nedir, ne değildir? Merak ettim bilgili kişilerden yardım bekliyorum.