alitrovels
Decapat
Bu işlerde biraz zayıfım, bana nereden yeni hesap aldığın hakkında bilgi verir misin?
Yeni Epic Games hesabı açtığında 18.00'a kadar bedava alabiliyorsunuz hocam.
Bu işlerde biraz zayıfım, bana nereden yeni hesap aldığın hakkında bilgi verir misin?
Lakin sanırım yeni hesap açınca önceki siliniyor öyle değil mi ? , sanırım çift hesap açamıyoruz .Yeni Epic Games hesabı açtığında 18.00'a kadar bedava alabiliyorsunuz hocam.
Hayır farklı bir mail hesabı ile açtığınız için bir sıkıntı olmuyor. Sadece oyunu yeni açtığınız hesabın kütüphanesine eklemeniz gerekiyor. Bilgisayarda yüklü olduğu için direkt olarak oynayabiliyorsunuz tekrardan.Lakin sanırım yeni hesap açınca önceki siliniyor öyle değil mi ? , sanırım çift hesap açamıyoruz .
Yeni hesap açtım ve oyunu da sildim kütüphaneye tekrar ekledim ama indirmiyor , sadece onar yazısı var .Yeni bir mail adresi ile hem Epic Games' den hem de Rockstar' dan hesap açmanız gerekecek bunun için. Akşam 18.00' a kadar oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz.
Oyunu silmenize gerek yoktu, sadece Türkçe yamayı silecektiniz. Onara basıp ne olacağına bakabilir misiniz?Yeni hesap açtım ve oyunu da sildim kütüphaneye tekrar ekledim ama indirmiyor , sadece onar yazısı var .
Neyse sorun değil tekrar indirmeye başladım şuan , ayrıyeten yeni bir Rockstar Games hesabı açmam lazım değil mi ?Oyunu silmenize gerek yoktu, sadece Türkçe yamayı silecektiniz. Onara basıp ne olacağına bakabilir misiniz?
Neyse sorun değil tekrar indirmeye başladım şu an, ayrıyeten yeni bir Rockstar Games hesabı açmam lazım değil mi?
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için , iyi geceler .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.