O zaman ben size bir çözüm yöntemi daha sunayım, eğer bu yöntem de sorununuzu çözmek için yeterli olmazsa, Rockstar destek birimi ile iletişime geçerek sorununuzu belirtin.Hayır maalesef bir yararı olmadı yine aynı hatayı vermeye devam ediyor sistemi ilk başlattığım zaman giriş yapabiliyorum fakat sonra yine hata veriyor.
Rockstar Launcher'daki hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapın.
Antivirüs programı kullanıyorsanız başlatırken devre dışı bırakmayı deneyin. Daha önce kullandığınız bir profil varsa lütfen belgeler klasöründen yedeğini alarak silmeyi deneyin. Epic Games başlatıcısı açıkken internet bağlantınızı kesip, oyuna bir de çevrimdışı girmeyi deneyin. Eğer bu işlemler sorununuzu çözmüyorsa, Rockstar destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu tarz sorunlarda en iyi çözümü onlar üretiyor. Ayrıca önerdikleri çözümlerin kalıcı olmasının yanı sıra, gelen geri bildirimler doğrultusunda hataları düzeltiyorlar. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözüme ulaştırırsınız. İyi forumlar diliyorum.
Hocam oldu mu?Deneyeceğim teşekkür ederim.
Hocam oldu mu?
O zaman ben size bir çözüm yöntemi daha sunayım, eğer bu yöntem de sorununuzu çözmek için yeterli olmazsa, Rockstar destek birimi ile iletişime geçerek sorununuzu belirtin.Hayır maalesef bir yararı olmadı yine aynı hatayı vermeye devam ediyor sistemi ilk başlattığım zaman giriş yapabiliyorum fakat sonra yine hata veriyor.
O zaman ben size bir çözüm yöntemi daha sunayım, eğer bu yöntem de sorununuzu çözmek için yeterli olmazsa, Rockstar destek birimi ile iletişime geçerek sorununuzu belirtin.
Şimdi öncelikle sol alt kısımda bulunan Windows ikonuna tıklayın ve arama çubuğuna "hizmetler" yazın. Açılan kısımda "Rockstar Game library service" kısmını bulun. Daha sonra çift tıklayarak açın ve başlangıç türünü "otomatik" olarak belirleyin. Bu çözüm yöntemi sorununuzun çözümü için yeterli olacaktır. Eğer bu yöntemde sorununuzu çözmezse, daha önce belirttiğim gibi Rockstar destek birimi ile iletişime geçin. İyi forumlar diliyorum.
Sorununuza bir çözüm yolu bulamadığımız için üzgünüm. Son önerdiğim çözümü uyguladıktan sonra, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Uygulanması için yeniden başlatılması gerekiyor. Sizinkine benzer bir hata aldığımda, sorunumu böyle çözmüştüm. Tabi bu çözümü de bana Rockstar destek birimi önermişti. Umarım sizin içinde sağlam ve kalıcı bir çözüm yöntemi bulurlar. Tekrardan iyi forumlar diliyorum.Yaptım fakat sonuç hala aynı dediğiniz gibi en iyisi destek ile iletişime geçmek teşekkür ederim yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.