GTA 5 "unable to launch Game please verify your game data" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

furkan3455

Centipat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
4
Merhaba Epic Games GTA 5 indirdim fakat her defasında açılmıyor unable to launch Game please verify your Game data bu hatayı alıyorum. Epic Games'den doğrulama da yaptım fakat hala düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • hata 1.jpg
    hata 1.jpg
    179 KB · Görüntüleme: 664
  • hata 2.png
    hata 2.png
    809,8 KB · Görüntüleme: 709
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim Epic Games Launcher ve masaüstündeki kısayoldan açınca da bu hatayı veriyor Rockstar Games Launcher'dan oynayabiliyorum.
bende oyunu yüklediğim günden bu yana epic gamesden girince hata vermiyordu bugun sadece bu şekilde girebiliyorum onun dışında epic games ile girince verify data hatası veriyor
 
Konu biraz hortlayacak ama program kaldırma kısmından Social Club ' ı kaldırıp Rockstar'ın kendi sitesinden yeni launcherı indirip kurduktan sonra Epic Games üzerinden tekrar çalıştır derseniz muhtemelen oyununuz açılacaktır.
 
Aynı hatayı bende aldım Rockstar Games'i kardeşim silmiş, Rockstar Games'i 3 defa sildim yükledim yine aynı hataları aldım YouTube'den 4 5 tane çözüm videosu izledim daha da kötüleşti en sonunda sinirlendim sonra, Epic Games'i Rockstar Games'i GTA 5 sildim artakalan dosyaları da sildim sonra Epic Games'i tekrar kurdum GTA 5'i yükledim GTA 5'i açtım otomatik Rockstar Games'i kurdu yine aynı hatayı aldım şu an çok canım sıkıldı. Tek yapabileceğin Rockstar Games'e İngilizce yazılarla destek talebi açmak Türkçe açma yoksa 7 8 tane dil gönderiyor bunlardan biriyle cevapla diyor yardım etmiyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı