Çözüldü GTA 5 "Unable to launch Game, please verify your Game data" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rucukutu76

Hectopat
Unable to launch Game, please verify your Game data diye bir hata alıyorum. DNS'yi otomatik yaptım. Oyunun belgelerim klasöründeki dosyalarını sildim. Verify da yaptım doğruladım ama yine de aynı hatayı alıyorum.

Unable to launch Game, please verify your Game data diye bir hata alıyorum. DNS'yi otomatik yaptım. Oyunun belgelerim klasöründeki dosyalarını sildim. Verify da yaptım doğruladım ama yine de aynı hatayı alıyorum.
Bende de olmuştu Rockstar Games Launcher'i ve Social Club'u sildim, tekrar doğrula yapmıştım düzelmişti deneyebilirsiniz.

Epic Games üzerinde aldıysanız. Epic kütüphanesinden girmeye çalışın. Veya Rockstar Games Launcher'ı açın oradan girmeyi deneyin.

Rockstar Game açılmıyor zaten oyunu yükledikten sonra Rockstar Game'e bağlanmaya çalışıyor sonra hata alıyorum komple Epic Games GTA dosyalarını sildim şimdi Assassin's Creed'i yüklüyorum bakalım onda da hata verecek mi?
Vermez ise sabah Windows Defender'i devre dışı bırakıp tekrar indireceğim 90 GB :D.

Rockstar Game açılmıyor zaten oyunu yükledikten sonra Rockstar Game'e bağlanmaya çalışıyor sonra hata alıyorum komple Epic Games GTA dosyalarını sildim şimdi Assassin's Creed'i yüklüyorum bakalım onda da hata verecek mi?
Vermez ise sabah Windows Defender'i devre dışı bırakıp tekrar indireceğim 90 GB :D.
Ne hatası veriyor ss atabilir misiniz varsa elinizde?

aynı sorun bende de vardı bu video işime yaradı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benim steam değil ama Epic den yapıyorum
Ne hatası veriyor SS atabilir misiniz varsa elinizde?

Hocam komple ne var ne yok siliyorum tekrar aynı hata alıyorum
Epic Games üzerinden oyuna tıklayınca Rockstar Game ve Social Club'u kuruyor sonra ufak pencerede Rockstar Game'e bağlanmaya çalışırken ufak pencerede
unable to launch Game, please verify your Game data
Hatası alıyorum.

Şu anda sorun düzeldi DNS değiştirip tekrar indirdim 8.8.8.8 8.8.4.4.

Bende aynı hatayı alıyorum ama oyunu başlatıyorum "Rockstar Games Launcher çalışmayı durdurdu" diyor. Sonra" verify data" hatasını alıyorum, böyle yaparsam çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı