arkadaşlar bende bütün gece uğraştım buldum. C: ) deki Social Club silip Скачать Rockstar Games Social Club buradaki güncel sürümü indirin olay tamamdır.
arkadaşlar bende bütün gece uğraştım buldum. C: ) deki Social Club silip Скачать Rockstar Games Social Club buradaki güncel sürümü indirin olay tamamdır.
CyberGhost yada Hotspot Shield gibi programlar kullanarak indirmeyi denedim.Sunucu ile bağlantı kopuyor fakat kendisi devam ediyordu.26 GB indirdikten sonra bağlanamıyor hatası verdi.Bende bu programları indirdim , bilgisayarı kapatıp açtım ve şu an inmeye devam ediyor 30 GB oldu.Deneyin belki işinize yarar.
Eğer sunucuya bağlanmasını beklememek yerine pause dersem code 217 hatası veriyor.Ama dediğim gibi bilgisayarı kapatıp açıp dediğim programlar ile halloldu.
Beyler rus sitesindeki dosya virus buldugu icin acmiyordu dun gece baska bir siteden dendigi gibi guncel surumunu yukledim geceden beri doldu sabah 24 gb dolmustu evde biraktim simdi disardayim saat 15.00da dolmasi lazimdi ins dolmustur
Arkadaşlar, şimdi CyberGhost programını indirdim USA bağlandım. Ve 2 saat'dir hiç code 216 hatası almadan, yüklüyor sadece yavaş ama yapıcak bir şey yok. Adil kullanım kotasını aştık.