GTA 5 Update Social Club Code 201 Hatası

CyberGhost yada Hotspot Shield gibi programlar kullanarak indirmeyi denedim.Sunucu ile bağlantı kopuyor fakat kendisi devam ediyordu.26 GB indirdikten sonra bağlanamıyor hatası verdi.Bende bu programları indirdim , bilgisayarı kapatıp açtım ve şu an inmeye devam ediyor 30 GB oldu.Deneyin belki işinize yarar.
 
Ali Kurtaran, dostum hiç kesintiye uğramadımı yani bağlanamıyor dedikten sonra geri gelmesini demiyorum. Hata alman yani code 201 hatası vesaire?

Düzeltme: CyberGhost indirdim hangi ülkeden bağlanıyorsunuz?
 
Ali Kurtaran, dostum hiç kesintiye uğramadımı yani bağlanamıyor dedikten sonra geri gelmesini demiyorum. Hata alman yani code 201 hatası vesaire?
Eğer sunucuya bağlanmasını beklememek yerine pause dersem code 217 hatası veriyor.Ama dediğim gibi bilgisayarı kapatıp açıp dediğim programlar ile halloldu.

USA - New York
 
Beyler rus sitesindeki dosya virus buldugu icin acmiyordu dun gece baska bir siteden dendigi gibi guncel surumunu yukledim geceden beri doldu sabah 24 gb dolmustu evde biraktim simdi disardayim saat 15.00da dolmasi lazimdi ins dolmustur
 
Arkadaşlar, şimdi CyberGhost programını indirdim USA bağlandım. Ve 2 saat'dir hiç code 216 hatası almadan, yüklüyor sadece yavaş ama yapıcak bir şey yok. Adil kullanım kotasını aştık.
 
bende yukluyorum suan cyberghost ins olur bbiktim su 201 hatasindan

yukledim ama yine 201 hatasi veriyor kendi paramizla rezil oluyoruz resmen rock stara yakismayan bir davranis
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı