GTA 5 update sorunu

Ben dediğinizi yaptım ve 577 MB olan şey bir anda 9 MB'a indi. Ancak 9 MB yüklendikten sonra tekrar 577 MB oldu ve tekrar hata verdi.
 
Ne yazık ki bende de aynı sorun var.

Oyunun 55 GB'ını kurdum. Sonra 9 GB ek Update'i de yaptıktan sonra oyunu oynayıp kapattım. Yenidem açayim derken hep 51 GB'tan 55 GB'a Update istiyor. Bir defa yaptım ama sonra yine hep update istiyor. Bu arada oyunu D&R'dan aldım. Yani DVD şeklinde. Çözüzümü olan varsa lütfen yazsın!

bandicam 2017-01-18 16-36-58-502.jpg


Arkadaşlar bende de şöyle bir sorun oluyor: Oyunun DVD'lerini kurduktan sonra ek 9 GB indirmeyi yapıyorum fakat sonra indirmeyi geçince en baştan 63 GB indirme istiyor. Çözümü olan var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki sorun biraz farklı bi çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun . Oyunu indirdim ilk güncelleme felan kuruldu . Oyun şuan v1.0.1011.1 sürümünde daha hiç güncelleme gelmedi . İnternetten de güncellemek istemiyorum . Oyunu steam üzerinden almıştım . Ordan da güncelleme gelmiyor. Ne yapabilirim. Önerisi olan varsa acil yardım etsin !
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı