GTA 5 update sorunu

Ben dediğinizi yaptım ve 577 MB olan şey bir anda 9 MB'a indi. Ancak 9 MB yüklendikten sonra tekrar 577 MB oldu ve tekrar hata verdi.
 
Ne yazık ki bende de aynı sorun var.

Oyunun 55 GB'ını kurdum. Sonra 9 GB ek Update'i de yaptıktan sonra oyunu oynayıp kapattım. Yenidem açayim derken hep 51 GB'tan 55 GB'a Update istiyor. Bir defa yaptım ama sonra yine hep update istiyor. Bu arada oyunu D&R'dan aldım. Yani DVD şeklinde. Çözüzümü olan varsa lütfen yazsın!

bandicam 2017-01-18 16-36-58-502.jpg


Arkadaşlar bende de şöyle bir sorun oluyor: Oyunun DVD'lerini kurduktan sonra ek 9 GB indirmeyi yapıyorum fakat sonra indirmeyi geçince en baştan 63 GB indirme istiyor. Çözümü olan var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki sorun biraz farklı bi çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun . Oyunu indirdim ilk güncelleme felan kuruldu . Oyun şuan v1.0.1011.1 sürümünde daha hiç güncelleme gelmedi . İnternetten de güncellemek istemiyorum . Oyunu steam üzerinden almıştım . Ordan da güncelleme gelmiyor. Ne yapabilirim. Önerisi olan varsa acil yardım etsin !
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı