Kazuhira Miller
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar bendeki GTA 5 oyunu uygulama hatası veriyordu ben de internetten bu sorunu araştırdım ve bu sorun genellikle dll lerin eksik veya bozuk olmasından kaynaklanıyormuş. Dependency Walker diye bir program varmış bu programla hangi dll nin hatalı veya bozuk olduğunu anlayabiliyor muşuz. Bu program bende Kernel32.dll dosyasını hatalı olarak gösterdi bende internetten indirip System32 ve SysWOW64 klasörlerinin içine bu dll yi attım. Ama sorun çözülmedi ve dahası bilgisayarı kapattım yeniden açmak istedim ama bilgisayar inatla açılmadı sonra Windows logosu filen çıktı ve kendi kendine birkaç kere reset attı sonrada kendi kendine bilgisayarın düzgün çalıştığı bir tarihe sistem geri yüklemesi yaptı. Bilgisayar düzeldi fakat ne zaman bu dll yi değiştirmeye çalışsam bilgisayar açılmıyor ve anlattıklarımda olduğu gibi sistem geri yüklemesi yapıp kendini daha düzgün çalıştığı bir tarihe alıyor. Benim arkadaşlarımda da bu dll hata veriyordu onlar internetten indirip o klasörlerin içine attılar ama onlarda böyle bilgisayarın açılmaması gibi bir sorun çıkmadı. Neden bende böyle bir sorun oluştuğunu anlayamadım ve bu forumdaki bilgili arkadaşlara sormaya karar verdim. Lütfen bana yardım edin.
Son düzenleyen: Moderatör: