Epic Games GTA 5 varken Enhanced gelir mi?

Arkadaşlar ben Rockstar Games Launcher ve GTA 5 legacy versiyonunu komple PC'den kaldırmıştım. Ama oyunum Epic Games'te mevcut. Kütüphaneye baktım enhanced versiyonu gelmemiş. Şu an eski versiyonu indiriyorum. Bana enhanced versiyonu gelir mi?

Neye tıkladınızda geldi Filtreleri sıfırladım bende
Filtre açık kalmıştır sıfırla tümüye gel çıkar

1741092738641.png

Lan acaba ücretsiz alanlaramı gelmiyor:D bana da gelmedi.
Ücretsiz almıştım geldi. Epic Games'i açarken ilk başta Launcher'i güncelleyin çıkıyor o güncellemeyi yaptınız mı? Ayarlardan güncellemeyi deneyin.

Ş

Ücretsiz almıştım geldi. Epic Games'i açarken ilk başta Launcher'i güncelleyin çıkıyor o güncellemeyi yaptınız mı? Ayarlardan güncellemeyi deneyin.

Hocam şu an oyunun eski versiyonu iniyor o inerken güncelleyebilir miyim? Bilmiyorum kafam karıştı kimisi eski versiyona gerek yok diyor kimisi onun üzerine kuruluyor diyor anlamadım. Şu an PC'de Rockstar Launcher'de yüklü değil.

Arkadaşlar ben ücretsizken almıştım ve oyunu da kurdum.
Oyun açılmıyor Epic'teki arkadaşlar için konuşuyorum, şu anda bug var gibi gözüküyor.
Yarına düzelir diye umuyorum iyi günler hayırlı ramazanlar!

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-04 163956.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-04 163956.png
    14 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2025-03-04 164033.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-04 164033.png
    349,6 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar ben ücretsizken almıştım ve oyunu da kurdum.
Oyun açılmıyor Epic'teki arkadaşlar için konuşuyorum, şu anda bug var gibi gözüküyor.
Yarına düzelir diye umuyorum iyi günler hayırlı ramazanlar!
Evet, şimdi indirdim bende. Açayım dedim Rockstar Launcher açıldı Google üzerinden Epic ile bağlantı kurmak için onay istedi sonra kapandı. Çalışıyor gözüküyor ama açılmıyor.

1741096484616.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı