GTA 5 ve PUBG alınır mı?

şahsi

Kilopat
PUBG şu an Steam'da 43.50 TL'ye kadar düşmüş. Aslında burada sormak istediğim PUBG aldıktan sonra CS:GO'daki gibi kutu veya silah düşürüp bunu pazarda satabilir miyim? GTA 5 kısmında da çok fazla hile var diyorlar ama buranın da fikirlerini almak istiyorum. Bu iki oyun hala oynanır ve alınabilecek durumdalar mı?

Evet pazarda satabilirsin almanıda öneririm. GTA 5 Online girersin mutlu olursun ama PUBG daha iyi.Hile konusunu Rockstar çözemedi henüz PUBG şiddetle öneririm. Veya Rainbow six sieage.

PUBG aldıktan sonra CS:GO'daki gibi kutu veya silah düşürüp bunu pazarda satabilir miyim?

Satabilirsiniz.

GTA 5 kısmında da çok fazla hile var diyorlar ama buranın da fikirlerini almak istiyorum.

Popüler olup da hile olmayan bir oyun yok maalesef. GTA 5'de cok asiri cins hileler mevcut. Ben pasif takilirken bile adamlar beni isinlayip yerden yere vuruyordu. Oynamayi biraktim sonra.

Arkadaşlar peki PUBG'de eşya düşürme neye göre oluyor yani ne kadar oynarsam o kadar çok mu düşüyor? Ve bu düşen eşyaların fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?

Satabilirsiniz.

Popüler olup da hile olmayan bir oyun yok maalesef. GTA 5'de cok asiri cins hileler mevcut. Ben pasif takilirken bile adamlar beni isinlayip yerden yere vuruyordu. Oynamayi biraktim sonra.

Aynen dediği doğru arkadaşın adamlar seni her şeye çevirebiliyorlar beni askeri yere ışınlayıp öldürtmüşlerdi kaç kere o hile kısmında maalesef berbat.

GTAV severim. FiveM sunucularında oynarsan hile ile karşılaşmazsın. çünkü oyunda adminler aktif sunucularda. Role Play ön planda gerçi, diğer modlar var mı bilmiyorum. GTAV tavsiye ederim.

Pubg'yi lite olanı zaten var. Daha iyi optimizasyon daha cok user var. hile durumunu bilmiyorum ama hile konusunda PUBG baya önüne geçmiş sanırım.

Arkadaşlar peki PUBG'de eşya düşürme neye göre oluyor yani ne kadar oynarsam o kadar çok mu düşüyor? Ve bu düşen eşyaların fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?
Bana yaklaşık 20 silah skini düştü ama max 1TL oluyordu. Onun dışında skin piyasası sürekli oynuyor ben piyasayı takip edip oyunun parasını çıkarmıştım.

PUBG şu an Steam'da 43.50 TL'ye kadar düşmüş. Aslında burada sormak istediğim PUBG aldıktan sonra CS:GO'daki gibi kutu veya silah düşürüp bunu pazarda satabilir miyim? GTA 5 kısmında da çok fazla hile var diyorlar ama buranın da fikirlerini almak istiyorum. Bu iki oyun hala oynanır ve alınabilecek durumdalar mı?
GTA'da hileden çok bağlantı sorununa denk gelirsiniz. Ancak GTA'da yapabileceklerinizin sınırı yok. Bu iki oyun da tamamen kendi tarzınızla alakalı. Mesela ben PUBG'yi sevemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı