PUBG mi GTA 5 mi?

Hangisini öneriyorsun?

• GTA 5

Oy: 42 61,8%
  • PUBG

Oy: 26 38,2%

• Oy verenlerin toplamı
    68
Pekala Metacritic notu 11 puan daha fazla olan ve son zamanlarda PUBG'nin aldığı "çoğunlukla olumsuz" incelemelere karşın GTA V'in "çoğunlukla olumlu" aldığı incelemelere rağmen PUBG'yi tercih edebilirsiniz aynı yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi.

PUBG almanı tavsiye ediyorum. Geliştirmeciler bırakmış felan da değil. Yeni map geliyor. Bugün yarın çıkacak. Sağlam bir duo yada squad bulduğunda tadından yenmiyor. Gayette zevkli bir oyun. GTA 5'i bende indirim de diye aldım. Eve geçince indireceğim. Youtube'dan izlediğim kadarı ile GTA 5'de parkurlar vs. çok iyi bu sebeple aldım.

Gta 5 sahibiyim. Cidden çok sıkıldım. Sadece bende Gta 5 var çevremin içinde. 2 oyunda arkadaş gerektiriyor. Pubg'yi bugün satın alacağım. Indirip deneyeceğim. Ama şimdilik pubg daha iyi gözüküyor. Çünkü gta 5 görevler bitince çok sıkıcı oluyor ve online girmek istiyorsun. Giriyorsun ilk görevleri yapıp başlıyorsun ölmeye. Serverda chatlere nedendir bilmem 1 türk bakmaz ve garip garip [][][][][] yazar herkez. Girdigim serverların %70'i hack içeriyor. Biri yerin altından su çıkarıyor ve o su seni yakıyor. Ölüyorsun sonra respawnlanınca silahların tamamen gitmiş oluyor. Bazı gıcık insanlar oluyor. Hiç yoktan gidiyordum silah bayiye, biri bina arasına pusmuş tank ateşliyor. Her respawnlanışımda bunu yapmaya başladı. Para bitiyor para... Sırf inadına arabalarımı bomba ile patlatanlar oluyor. Gta 5'te bana göre tek zevkli aktivite şu eğlenceli yarış ve oyunlar. Pubg tarzı oyunlar ise beni çok yakınına çekiyor. Çok hoşuma gidiyor. Fakat pubg de hoşuma gitmeyen yanları var. Neden çok fazla update alıyor? 45.Acp tabanca neden şarjörü tam yerleşmeden sürgüyü kapatıyor? Neden bu kadar bug görüyorum videolarda? Gta 5 sıkıcı, PUBG ise sinir bozucu görünüyor. Bir de söyleyeyim pubg biraz kumara bağladı cs:go gibi.

GTA 5 görevleri 80 saatte bitiyor, online 70 saat falan geçirdim sonunda sıkıldım.
PUBG oynarken günlük 2 el atıp çıkıyorum 100 saat oldu hala bıkmadım.
80 saat ? Acele etmeden geze geze tüm görevleri yaparak 24 saat de bitirdim.

Arkadaşın yoksa GTA 5 sakın alma kitlesi çöp, bir zamandan sonra aşırı sıkılıyorsun.

Malum indirimler geldi. İki oyunun fiyatı da yakın. İkisinde de arkadaş sıkıntım yok. Siz hangisini önerirsiniz? Sebeblerini de yazarsanız sevinirim.

Not: İki oyunu da baya araştırdım ve elde ettiğim bilgiler şöyle. GTA 5'de tek bir sorundan yakınılıyor, o da hileciler. PUBG'de ise yakınılan sorunlar bitmiyor. Bu beni doğru söylemek gerekirse GTA 5'e itti. Ayrıyeten PUBG'de 1 haftada 50-60 TL kazandığını iddia eden arkadaşlar var. Bu konularda da beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Son paragraf dikkatimi çekti. 50 60 tl kumar ile kazanıyorlar. Cs go dan daha fazla kazanan var. Haram para. Tavsiye etmem. Oyunu bir hafta oynadıktan sonra gireceğin kumar siteleri ( içerisinde dolandırıcı olanlarda bulunan ) siteler item karşılığı para ve ya para karşılığı item olayını ilerletip bunları jackpota çeviriyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı