GTA 5 vs GTA 6 Grafik ve Detay karşılaştırması

Bunlar her zaman vardı. Kıyamet kopana dünya yok olana kadar da olacak. 500 bin kişi kötü yorum yapmış 50 milyon kişi sabırsızlıkla bekliyor atıyorum. Bunu diyenler oyunu almasa da olur.

Daha garip olanı bunlar oyunu alıp ağızlarının suyunu akıta akıta oynayacaklar hocam.

Tamam da buna GTA 5 DLC'si diyende ağır cahil bence.

Haklısın hocam da adamın neden dediğini bilemiyoruz. Ortalığı karıştırmak insanları sinir etmek için diyor. Normal hayatında da böyledir bu tipler. O yüzden aslında bizim takmamamız gerek. Konuya yazıyor mesela adam sallıyor geçiyor. Konuda 100 tane adam oyunu güzel bulduysa 5-10 tane daha dediği şeyin ne olduğunu bilmeden sallayanlar geliyor. Belli zaten bilerek dedikleri. GTA 5 DLC'si demek adam uğraşıyor yani bizimle. Dalga geçiyor ve bundan zevk alıyor. Beyin ve gelişmişlik bu kadar adamda.

Tamam da buna GTA 5 DLC'si diyende ağır cahil bence.

Yok hocam kalsın düz çizgide ilerleyen açık dünya olmayan belli bir süre sonra biten Alan Wake 2'nin grafikleri çok çok daha iyi GTA çöp (!)

GTA V den tabii ki de daha iyi ama GTA V e mod kurunca bu grafikler kadar olmasada yakın bir grafik elde edebiliyorsunuz. Yapay duruyor ama orası ayrı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıkmamış bir oyun ile var olan bir oyun detay karşılaştırması ne kadar mantıklı?
Ha deseniz gameplay yayınladılar ona göre böyle bir video var hak vereceğim ama bana saçma geliyor.

Genelde oyun içi motor kullanıldığı için ve çok fazla değiştirilmiş görüntü olmadığı için o yüzden yapılıyor. Yani oyun çıkınca bu gördüğün görüntüler gibi görüntü alacaksın. Hatta daha iyisi. O yüzden yapılıyor. Aslında saçma değil. Başka bir oyun hakkında deseniz %100 dediğiniz doğru bu arada.

Son düzenleme:
Çıkmamış bir oyun ile var olan bir oyun detay karşılaştırması ne kadar mantıklı?
Ha deseniz gameplay yayınladılar ona göre böyle bir video var hak vereceğim ama bana saçma geliyor.

Rockstar fragmanlarında herhangi bir CGI'ya da abartı efekt kullanmıyor hocam in-Engine dediğimiz oyun motorunun gücüyle yappıyolar fragmanlarını bu yüzden oyun çıktığı zaman herhangi bir downgrade görmeyeceğiz hatta daha iyisini bile görebiliriz Rockstar bunu son 2 oyunundada yaptı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İsterseniz videoları inceleyebilirsiniz ben bunlara güvenerek Rockstar'ın gerçekten harika görsellikleri olan ve sadece görsellik olmayan dopdolu bir oyun yapacağına inanıyorum.

Grafiksel fark yeterince iyi görünüyor.

Bence oyunu RDR2'nin grafik kalitesinde göre yargılamak daha doğru olur. Sonuçta kullanılan motor RDR2'de kullanılanı bir üst versiyonu diye biliyorum. GTA 6 fragmanında gözüken ağaçlar bile RDR2'nin daha güzel ve kaliteli hâli.

GTA 6 bence diğer oyunlardan çok daha başka olacak. Bu oyunun ismini GTA 1 yapsalar o kadar olur yani. Artık yeni bir dönem başlıyor.

RDR'nin hava durum kalitesi falan bunların hepsi GTA 6 ile daha çok gelişmiş hâli. Hatta GTA 6 çıkınca belki RDR2'de gördüğümüz dinamikleri ve bazı detayları bunda göreceğiz.

Sonuçta adamlar GTA 5'in üstüne koymuyor RDR 2'nin üstüne koyuyor.
Aynen öyle arada RDR 2 gibi bir başyapıt var. Grafiksel ilerleme GTA 5 - RDR 2 - GTA 6 diye gidiyor.

Daha çıkmadı, 2025'de çıkacak. 2025'e kadar ne kadar gelişeceğini bilmeden yorum yapıyorlar. Örnek vermek gerekirse RDR 2'nin 2016'da çıkan Trailer'ı ile 2018'de çıkmış hali arasında çok çok fark var. Çıkınca çok daha gelişmiş olacak, hem 2025 dense bile RG oyunlarında klasiktir hep ertelenir.
Bir yıl ertelense 2026'da çıksa PC'ye de 2027'de çıkar artık en kötü ihtimal 🥶

GTA V den tabii ki de daha iyi ama GTA V e mod kurunca bu grafikler kadar olmasada yakın bir grafik elde edebiliyorsunuz. Yapay duruyor ama orası ayrı.

Bu modlarda optimizasyon sorunu oluyor diye biliyorum ayrıca sadece grafik değil detaylar da önemli. Peki bir de GTA 6 çıktığında onun üzerine grafik modu yapıldığını düşünün 🥶

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı