GTA 5 vs RDR 2

Ben vaktimi geçirtirecek şeyleri seviyorum. Hangisi daha güzel ve uzunsa onu alırım. (ve daha eğlenceli)

RDR2'yi ömür boyu oynayabilirsin. GTA V karantinada ücretsiz verilmişti(online bu yüzden iyi bence GTA da oyna neredeyse herkes sahip.)

Oynaya oynaya sıkılmayacağım oyun GTA 5'e benziyor. Çünkü RDR2'de Online cok kötü diyorsunuz, GTA 5 daha iyi diyorsunuz sıkılmazsınız diyorsunuz.

Hocam RDR2 gelmiş geçmiş en iyi oyun. Online oynayacak bir arkadaş olmayınca sıkıyor. Oyun arkadaşı konusu açıp bulursun 1-2 kişi. Online her şey değil zaten. RDR2'yi fullenmesi 150 saat falan sürüyor öyle düşün.

Baştan sona gameplay videolarından izledim (mecburen böyle oldu alta sebebini açıkladım) izlerken oynamış bitirmiş gibi de oldum çok sevdim hayranı oldum. Her iki oyunda zamanının en özel detaylı gerçekçi oyunlarından ben bir tercih yapamam ama önceliği RDR2'ye veririm ardından mutlaka GTA5 derim.

Rockstargame launcher sebepsiz gereksiz yere oyun başlatma hatası vermese bende hem RDR2 hem GTA5 oyunculuğuna katılacaktım ama olmadı. Launcher'dan yada steam'den "play/oyna" der demez oluyor ve doğru düzgün anlaşılır bir hata açıklaması da yazmıyor ki çare bulayım.

Bu launcher sorunu başıma 2-3 yıl önce gelmişti hala içimde sıkıntısı kaldı öyle. Hatta konu açmıştım birkaç Rockstargame launcher sorunlarıyla alakalı başka konulara yazmıştım bir çare bulamadım Steam'den RDR2 GTA5 indirdiğim gibi silmek zorunda bıraktı beni. Arada aklıma geliyor özellikle RDR2 birde Epic'den indirip deneyeyim diyorum vazgeçiyorum hep.

Son düzenleme:
GTA 5 daha hafif bir oyundur. Hikaye örgüsü RDR2 de daha ön plandadır. Ben seçimimi RDR2'den kullanırdım. Her ikisi de başyapıttır.

Hemen beğenmedim emojilerini atmadan söyleyeyim de, GTA V al. Online gerçekten nimet. RDR2 Online kısmı da gayet eğlenceli ama GTA V kadar değil. RDR 2 için de FitGirl yazıyorsun, çıkan yerden indiriyorsun.

Epic Games'te GTA 5, 524,50 TL'ye düşmüş. Onun yanında RDR2 ise 574,75 TL'ye düşmüş. Hayatımda hiç oyun almadığım için şimdi bir oyun almak istiyorum. Sizce hangisi oyunu daha çok sevdirir? Hangi oyunun hikayesi daha güzeldir?

Eki Görüntüle 2591500
Online'da GTA 5 kesinlikle ama sadece hikaye modunu oynayacaksanız RDR2 öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı