Çözüldü GTA 5 yazılar bulanık gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mest0102

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Ben bilgisayarımı 2 hafta önce aldım, GTA 5'te yazılar bulanık oluyor. Bunun nedeni nedir çözümü var mıdır? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Hocam, sisteminiz oyun için gayet yeterli. Texture ayarlarını yükseltin. AA ayarlarını da yükseltip deneyin.
@Mest0102, oyun içi grafik ayarlarından yapabilirsiniz.
Hocam, oyun içinde ayarlar menüsünden grafik sekmesini açıp yapabilirsiniz. Bence, düzelecek.

İlginç bir durum. Elinizde 1660 Super var. Sürücüsünü güncelleyip deneyin.

Hayır hocam. Geforce Experience indirip kurabilirsiniz.

Anladım hocam. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.
Zaten sürücü linkini atmıştım. Bildiğim başka yol yok.

Oyun içinden post FX adlı ayarı en düşüğe al mümkünse kapat onun hemen altındaki Motion blur strength ayarını en düşüğe al. Ve sorun çözülür.
Bunların üzerine yine olmadıysa FXAA açıp dene bir de ama olacağını düşünüyorum:)

Hocam yollarda görüntü bozukluğu oluyor çizgi gibi bir şey geçiyor her şeyi yaptım dediğiniz.
Ayarlardan düzeliyor da hangisi tam bilmiyorum. Grafik ayarları olması gerekiyor, ben GTA 5 mobilden bilmiyorum.

Hocam PC versiyonu mobil değil benim oynadağım yer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı