GTA 5 yüksek indirime girer mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Bruh123

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
1.472
Çözümler
4
Yer
Illinois,Chicago
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Stema üzerinden GTA 5 almak istiyorum sonraki indirime. Oyunun 40 50TL civarına düşme ihtimali var mıdır? Veya büyük bir indirime girme olasalığı?
 
Çevremdekilere hep söylerim, bilgisayarınız kaldırmasa bile, o oyunu sevmiyor olsanız bile bedavaysa ekleyin kütüphaneye. Yarın bir gün ne olacağını bilemiyor insan. Bi bakmışsın önceden nefret ettiğin oyunu oynamak için çırpınıyorsun veya bilgisayarım kaldırmıyor diyip almadığın oyun GeforceNow'a eklenmiş.
 
Çevremdekilere hep söylerim, bilgisayarınız kaldırmasa bile, o oyunu sevmiyor olsanız bile bedavaysa ekleyin kütüphaneye. Yarın bir gün ne olacağını bilemiyor insan. Bir bakmışsın önceden nefret ettiğin oyunu oynamak için çırpınıyorsun veya bilgisayarım kaldırmıyor deyip almadığın oyun GeForce Now'a eklenmiş.

Bende geçen sene YKS'ye çalışıyordum ve elimde eski bir bilgisayar vardı. GTA 5'in Epic Games'te bedava olduğunu duymuştum. Fakat Epic Games'i bilmediğim hem de GTA 5 oynatacak bilgisayarım olmayacağını düşünerek almamıştım(kafamda öyle kodlamışım). Fakat bu konuların içine girdiğim zaman aslında GTA 5'in ne kadar optimizasyon kralı bir oyun olduğunu ve günümüz için düşük sistemlerin bile rahatlıkla kaldırabildiğini fark ettim. Şu an ASUS TUF 505dt bir laptoptan yazıyorum geçen seneki beynime selam olsun.
 
10 TL'ye Epic hesabı satıyorum. İçinde GTA V var. İlgilenirsen şu konuma bakabilirsin.

 
Kendi stesinden ben 85 e almıştım premium editio olanını. Orada fiyat 85 sürekli. Steam de ve diğerlerinde 157. indirim var diye de asıl fiyatı olan 85'e satıyolar. Millette indirim var sanıyor. O fiyata kolay kolay iniceğini de sanmam.
 

Geri
Yukarı