GTA 5'de geceleri 50 FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

259907

Hectopat
Merhaba direkt konuya gireceğim sistemim şöyle.

İşlemci: Ryzen 5 2600

Ekran kartı: AMD RX 590

RAM: 16 GB 3000 MHz

Arkadaşlar video paylaşacağım dikkatlice izleyip cevap yazın lütfen çünkü bu sorunun donanımsal olmadığına eminim. Red Dead redemtion da High ayarlarda 75 FPS alıyorum, GTA 5'de gündüzleyin 900-100 FPS arası gidip geliyor fakat çok garip bir sorun var. Oyun saati 18:59 olduğu zaman 50 FPS düşüşe geçiyor ve sabah 6:00'a kadar böyle devam ediyor. Videodaki gibi saat tam 5:59'da tekrar 75 FPS oluyor ve oyun saatiyle akşam 18:59'a kadar aşırı akıcı devam ediyor. İnternette araştırdım lakin kimse mantıksal cevaplar yazmamış. Gerekirse bu konuya Recep Baltaş cevap yazsın çünkü bunun sebebini cidden merak ediyorum ve saçma gelmeye başladı.

Videoyu yükleyemedim fakat 2 tane resim koydum aralarında 1 dakika var.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    685 KB · Görüntüleme: 289
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    693,5 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar ilginç sorunlarla karşılaşıyorum ki örnek olarak FIFA 20'de ASUS ses kartının örnekleme hızını 192 Khz'ye almamdan dolayı oyunda ara ara yarım saniyelik donmalar yaşıyordum, forumlarda o kadar şey söylenmiş ki çoğunu uyguladım işe yaramadı yok gücü Max'a çekin yok senkronizasyonu uyarlamalı yapın, FPS ile ilgili bir sıkıntı yok PC'de bir şey buga sebep oluyor sorunu kendim çözdüm, ses kartını 192 khzden 48 khz ye çektim sorun düzeldi😂 daha önce de laptop da Monster'ın hotkey programı 2 yıl sorunsuz çalıştıktan sonra birden sadece oyunlarda işlemci kullanımını 100'e çıkarıp FPS düşmesi yediriyordu bu sorunu da çözene kadar akla karayı seçtim programı silince düzeldi😀 Yani böyle şeylere benzer ilginç sorunlarla karşılaşıyorum o yüzden duyduğum her şeye inanmaya başladım😀

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı