GTA 5'e virüs mü girdi ?

VAGS

Yoctopat
Katılım
15 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ilk defa bir forum sitesine soru soruyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Olay şu arkadaşlar ben Steam'den GTA 5 aldım bir de Menyoo kurdum rar. uzantılı Türkçe bir kanaldan link aldım link aldığım yer MediaFire. Onu kurdum sonra sıkılıp sildim. Sildikten sonra silahçıya gittim. Silahların altın skininde Yusuf Amir Luxury Finish adlı bir kişinin skini vardı. GTA 5'e Menyodan virüs falan girdi mi diye şüphelenmeye başladım. Bu sizde de var mı gerçekten PC'yi de yeni aldık. Korkuyorum yani virüs bulaşmasından falan. Elim ayağım titriyor, yardımcı olun.
 
Merhaba ilk defa bir forum sitesine soru soruyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Sorum şu arkadaşlar ben Steam'den GTA 5 aldım bir de Menyoo kurdum RAR. Uzantılı. Türkçe bir kanaldan link aldım link aldığım yer MediaFire. Onu kurdum sonra sıkılıp sildim. Sildikten sonra silahçıya gittim. Silahların altın skininde Yusuf luxury amir adlı bir kişinin skini vardı. Şüphelenmeye başladım GTA 5'e virüs mü bulaştı falan diye korkmaya başladım. Bu sizde de var mı gerçekten PC'yi de yeni aldık. Korkuyorum yani virüs bulaşmasından falan.
GTA4 DLC'si olan TBoGT'daki Yusuf Amir karakterinin eklentisi GTA5'e.
 
Merhaba ilk defa bir forum sitesine soru soruyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Olay şu arkadaşlar ben Steam'den GTA 5 aldım bir de Menyoo kurdum RAR. Uzantılı Türkçe bir kanaldan link aldım link aldığım yer MediaFire. Onu kurdum sonra sıkılıp sildim. Sildikten sonra silahçıya gittim. Silahların altın skininde Yusuf amir luxury finish adlı bir kişinin skini vardı. GTA 5'e menyodan virüs falan girdi mi diye şüphelenmeye başladım. Bu sizde de var mı gerçekten PC'yi de yeni aldık. Korkuyorum yani virüs bulaşmasından falan. Elim ayağım titriyor, yardımcı olun.

Bence bu kadar korkmayın virüsten Malwarebytes yükleyin keynize bakın.
 

Geri
Yukarı