Ali.092
Hectopat
Her şeyi biliyorsun kanka, bunu da bilirsin.Bilmem
Her şeyi biliyorsun kanka, bunu da bilirsin.Bilmem
Teori üretmek ne zamandan beri her şeyi bilmek anlamına geliyor?Her şeyi biliyorsun kanka, bunu da bilirsin.
Teori üretmek farklı, kesin olacakmış gibi söylemek farklı kanka. Konu açıldığından beri her ay sallamışsın, neyin teorisinden bahsediyorsun?Teori üretmek ne zamandan beri her şeyi bilmek anlamına geliyor?
Hocam evet sürekli tahmin yürüttüm. Özellikle son mesajlarımda yüksek ihtimal ile söyledim. Amaç tartışmak burada. Niye bu kadar taktın anlamış değilim kimseye %100 kesin bir yargı belirtmedim. Tahminlerimi söylemiştim çoğu tutmadı zaten. Tekrar baktım mesajlarıma en fazla çok yüksek ihtimal vermişim.Teori üretmek farklı, kesin olacakmış gibi söylemek farklı kanka. Konu açıldığından beri her ay sallamışsın, neyin teorisinden bahsediyorsun?
Takmıyorum kanka, kendin de diyorsun, amaç tartışmak. Tatlı dil ile tartışıyoruz, saygı çerçevesi içinde. Sadece şuna takıldım, tahmin yürüttüm diyorsun ama eski mesajlarına bir bakarsan, tahmin yürütmek değil de sallamak olduğunu anlarsın zaten. Ayrıca tahmin bir kere yapılır, iki kere yapılır. Sen internetten her gördüğün söylentiyi burada gerçekmiş gibi yansıtıyorsun. Kusura bakma da kanka, 10 yaşında yeni yeni interneti keşfeden çocuklar her gördüğüne inanır. Bazı şeyleri kendin ayırt etmelisin.Hocam evet sürekli tahmin yürüttüm. Özellikle son mesajlarımda yüksek ihtimal ile söyledim. Amaç tartışmak burada. Niye bu kadar taktın anlamış değilim kimseye %100 kesin bir yargı belirtmedim. Tahminlerimi söylemiştim çoğu tutmadı zaten. Tekrar baktım mesajlarıma en fazla çok yüksek ihtimal vermişim.
Size tavsiyem rastgele tanımadığınız insanlara "kanka" hitabetinden vazgeçin. İtici duruyor aşırı bir şekilde ve de Technopat'ta iki katı... İkidir görüyorum, mesajları yazarkenki niyetiniz ve tutumunuz nedir bilmem ama "kanka" deyince kesinlike olumsuz ve toksik bir hava katıyor dışarıdan. Hitabet önemli. 3. şahıs olarak tavsiyemi vereyim yine de siz bilirsiniz.Takmıyorum kanka, kendin de diyorsun, amaç tartışmak. Tatlı dil ile tartışıyoruz, saygı çerçevesi içinde. Sadece şuna takıldım, tahmin yürüttüm diyorsun ama eski mesajlarına bir bakarsan, tahmin yürütmek değil de sallamak olduğunu anlarsın zaten. Ayrıca tahmin bir kere yapılır, iki kere yapılır. Sen internetten her gördüğün söylentiyi burada gerçekmiş gibi yansıtıyorsun. Kusura bakma da kanka, 10 yaşında yeni yeni interneti keşfeden çocuklar her gördüğüne inanır. Bazı şeyleri kendin ayırt etmelisin.
Kanka, ben de sana bir tavsiye vereyim: seni ilgilendirmeyen, seninle alakalı olmayan konulara burnunu sokma. Dışarıdan bu durum çok ezikçe bir hava katıyor. Ayrıca, bu kadar konuda “kanka” kelimesine mi takıldın? Hadi onu geçtim, benim toksik olup olmadığımı nereden biliyorsun? Zaten ben Ömer’e gördüğün gibi normal bir şekilde cevap vermişim, adam da mesajımı beğenmiş, olay kapanmış. Sen niye hâlâ ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun? Asıl senin yaptığın iticilik. Kapanmış bir konunun üzerine konuşulmaz, konuyla bir alakan yoksa hiç konuşulmaz. Ama yine de sen bilirsin.Size tavsiyem rastgele tanımadığınız insanlara "kanka" hitabetinden vazgeçin. İtici duruyor aşırı bir şekilde ve de Technopat'ta iki katı... İkidir görüyorum, mesajları yazarkenki niyetiniz ve tutumunuz nedir bilmem ama "kanka" deyince kesinlike olumsuz ve toksik bir hava katıyor dışarıdan. Hitabet önemli. 3. şahıs olarak tavsiyemi vereyim yine de siz bilirsiniz.
Toksiksin demedim toksik hava katıyor dedim, iyi oku. Kelimelerimi iyi seçerim. Ama şu an toksiklik yaptın mesela. "Kanka" kelimesinden haz etmeyen bana böyle hitap ederek toksikliği bilerek yaptın. Bana toksiklik yapıp "ezik"vari kelimeler kullanacak birine de daha sizli bizli konuşacak halim yok. Bir işe burnumu soktuğum da yok o adam tahmin yapıyorsa sen gelip emrivaki konuşup "kanka kanka" diye dolaşıp 180 yanıtlı, insanların saygılı tartıştığı bir konuya rahatsızlık veremezsin. Takip ettiğim konu, bildirim geliyor. Fragman dışında, konu bağlamından koptuğunda gözüme çarpar. Mesajını en son beğendi, ondan önce hiç de beğenmişe benzemiyor sürekli darlamışsın çünkü "kanka sallama yazma kanka" diye. İsterse en mantıksızını söyler bağlamdan kopmadıkça, senin rahatsızlık vermeni gerektirecek durum ne, insan olamıyor musun? Ortalığı karıştıran sensin. Bana itici diyeni de ilk defa gördüm, sizli bizli konuşup saygısını bozmayan birine itici diyorsan senin toksiklik seviyen arşa çıkmış demektir. Bir olumsuz durum varsa o durumun illaki bana dokunması gerekmez tepki göstermek için, hani burnunu sokma diyorsun ya. Mesaj sayın da az buranın jargonundan haberin yok. O olmasa bile insanlarla nasıl konuşulur, nasıl hitap edilir bunlardan bir haber birisisin. Ben senle gereken şekilde konuşmasını da bilirim ama burası öyle bir site değil. Kurallara uyacak herkes. Konuyu açan arkadaşa saygısızlık olmaması açısından bundan başka yazmayacağım. Bu yüzden senin gibi birine maruz kalmamak adına sitenin en yararlı özelliklerinden biri olan "göz ardı et" seçeneği ve 1 hayırla seni uğurluyorum. Hadi iyi büyümeler.Kanka, ben de sana bir tavsiye vereyim: seni ilgilendirmeyen, seninle alakalı olmayan konulara burnunu sokma. Dışarıdan bu durum çok ezikçe bir hava katıyor. Ayrıca, bu kadar konuda “kanka” kelimesine mi takıldın? Hadi onu geçtim, benim toksik olup olmadığımı nereden biliyorsun? Zaten ben Ömer’e gördüğün gibi normal bir şekilde cevap vermişim, adam da mesajımı beğenmiş, olay kapanmış. Sen niye hâlâ ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun? Asıl senin yaptığın iticilik. Kapanmış bir konunun üzerine konuşulmaz, konuyla bir alakan yoksa hiç konuşulmaz. Ama yine de sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.