GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Kesinlikle katılıyorum. Adamlar da o kadar büyük bir hype var ki. Her şeyi ağırdan alarak oyunun oyuncular üstünde ki beklentisini yükseltmeye çalışıyorlar. Ben o kadar eminim ki biz fragmanı çok beğenmiş olabiliriz ama çok daha güzel şeyler bizi oyun çıktığında şaşırtacaktır. Yani Rockstar o ilk fragmanı yayınlamak yerine VI logoyu gösterseler bile inanılmaz yıkılacaktı ortalık. İlla ki bildikleri vardır harbiden. Dünyanın en iyi oyun geliştiricilerinden birisi her şeyi düşünmüştür.
Çok fazla abartmayın, ya Trilogy faciası gibi olursa.

Çok fazla abartmayın, ya Trilogy faciası gibi olursa.
Trilogy facia değil di. Sadece fiyatından ötürü eleştiri aldı. Oda en çok bizim ülkemizde eleştiri aldı. Zaten adamların GTA Trilogy duyurduktan sonra ne yapacakları belliydi. Benim beklentim yeni nesil konsollara ve PC için port, 4K çözünürlük ve doku iyileştirmeleri olan bir oyundu. Zaten remastered öyle olur. Fakat bizim ülkemizde remastered yapılacak bir oyuna GTA 5 gibi olacak kesin diye yaklaşılınca beklentilerin altında kaldı. Seni kastetmiyorum

Trilogy'i Rockstar yapmadı. Grove Street şirketine yaptırdılar. Geçen haftalarda hataları düzeltip o şirketle de yollarını ayırdılar zaten.
Zaten remastered yapılacak bir oyun ile yıllardır geliştirilen bir oyunun kalitesi bir olmaz. O oyunlar 20 yıllık oyunlar. Sadece hata ayıklamasına ve yeni nesil cihazlar için port edilmeye ihtiyacı vardı. Ki dediğin gibi Rockstar oyunlarını mobile port ve dizayn eden bir firma ile yapıldığı için normal.

Trilogy facia değil di. Sadece fiyatından ötürü eleştiri aldı. Oda en çok bizim ülkemizde eleştiri aldı. Zaten adamların GTA Trilogy duyurduktan sonra ne yapacakları belliydi. Benim beklentim yeni nesil konsollara ve PC için port, 4K çözünürlük ve doku iyileştirmeleri olan bir oyundu. Zaten remastered öyle olur. Fakat bizim ülkemizde remastered yapılacak bir oyuna GTA 5 gibi olacak kesin diye yaklaşılınca beklentilerin altında kaldı.

Zaten remastered yapılacak bir oyun ile yıllardır geliştirilen bir oyunun kalitesi bir olmaz. O oyunlar 20 yıllık oyunlar. Sadece hata ayıklamasına ve yeni nesil cihazlar için port edilmeye ihtiyacı vardı. Ki dediğin gibi Rockstar oyunlarını mobile port ve dizayn eden bir firma ile yapıldığı için normal.
Aynen öyle. Gta 6 hiçbirine benzemeyecek yine Gta 4'e kadar görev almış Obbe Vermeij de mükemmel olana kadar çıkartmayacaklarını söylemişti.

5 senedir GTA 6 leaks üzerine araştırmalar yapan biriyim. Kulağa dehşet komik geliyor biliyorum ama 2019'dan beri işsiz gibi GTA 6 ile anlamsız bir şekilde ilgileniyorum. 2018 yılından bu yana sızan tüm orijinal kayıtlarla haritayı çıkaran ekiplerin arasına dahil olmuş kişilerden biriyim. GTA 6 fragmanı bir an önce duyurulur ve bir an önce çıkar yani bizim 2025'e girmemize 20 gün kaldı diye fragman 2025'e ertelenecek diye bir şey yok. Belki yarın duyurulacak haftaya da izleyeceğiz kim ne bilebilir?

Aynen öyle. GTA 6 hiçbirine benzemeyecek yine GTA 4'e kadar görev almış OBB'e vermeij de mükemmel olana kadar çıkartmayacaklarını söylemişti.

Aynen öyle hocam oyunu inanılmaz derecede ağız açık bıraktıracak şekilde tasarlayana kadar piyasaya sürmeyecekler.

5 senedir GTA 6 leaks üzerine araştırmalar yapan biriyim. Kulağa dehşet komik geliyor biliyorum ama 2019'dan beri işsiz gibi GTA 6 ile anlamsız bir şekilde ilgileniyorum. 2018 yılından bu yana sızan tüm orijinal kayıtlarla haritayı çıkaran ekiplerin arasına dahil olmuş kişilerden biriyim. GTA 6 fragmanı bir an önce duyurulur ve bir an önce çıkar yani bizim 2025'e girmemize 20 gün kaldı diye fragman 2025'e ertelenecek diye bir şey yok. Belki yarın duyurulacak haftaya da izleyeceğiz kim ne bilebilir?

Aynen öyle hocam oyunu inanılmaz derecede ağız açık bıraktıracak şekilde tasarlayana kadar piyasaya sürmeyecekler.
Umarım öyle olur çıkar da izleriz. En kötü ihtimalde bile Şubat civarı gelir o da en kötüsü.

Umarım öyle olur çıkar da izleriz. En kötü ihtimalde bile şubat civarı gelir o da en kötüsü.

Hocam şubat ayına izlesek bile kafidir. Oyun ertelendi vs. diyorlar olası şey 2. fragmanın önümüzdeki yani 2025 sonbaharında çıkması... Ve bu maalesef çok muhtemel. Sebebi de oyunun ertelenme söylentileridir. Rockstar firmasının her ürününü sonbaharda paylaşma inadı diye bir şey vardır. Mesela oyun nisanda çıkacak derler amma ve lakin bir bakarsin her turlu sonbahara ertelenir bir totemleri vs. vardır herhalde. Kısaca fragman önümüzdeki 1 ay içinde çıkmazsa sonbahara görürüz 2. fragmanı.

Trilogy facia değil di. Sadece fiyatından ötürü eleştiri aldı. Oda en çok bizim ülkemizde eleştiri aldı. Zaten adamların GTA Trilogy duyurduktan sonra ne yapacakları belliydi. Benim beklentim yeni nesil konsollara ve PC için port, 4K çözünürlük ve doku iyileştirmeleri olan bir oyundu. Zaten remastered öyle olur. Fakat bizim ülkemizde remastered yapılacak bir oyuna GTA 5 gibi olacak kesin diye yaklaşılınca beklentilerin altında kaldı. Seni kastetmiyorum

2000'lerin başlarında çıkan oyunlara Remastered yapmak bence çok mantıksız.
Sonuçta 2000'lerin başları ile günümüz aynı değil.
Ben Rockstar Games'in yerinde olsam o oyunlara Remake yapardım.
Hem nostalji yaşamış olurduk.
Hem de yeni nesle ayak uydururdu.
Ama maalesef Rockstar Games pek Remake seven bir firma değil.

Hocam şubat ayına izlesek bile kafidir. Oyun ertelendi vs. diyorlar olası şey 2. fragmanın önümüzdeki yani 2025 sonbaharında çıkması... Ve bu maalesef çok muhtemel. Sebebi de oyunun ertelenme söylentileridir. Rockstar firmasının her ürününü sonbaharda paylaşma inadı diye bir şey vardır. Mesela oyun nisanda çıkacak derler amma ve lakin bir bakarsin her turlu sonbahara ertelenir bir totemleri vs. vardır herhalde. Kısaca fragman önümüzdeki 1 ay içinde çıkmazsa sonbahara görürüz 2. fragmanı.
Sonbahar olacağını düşünmüyorum ya ilkbaharda her türlü bir şey paylaşırlar. Yatırımcıları memnun etmeliler para açısından bakarsak. Onun dışında hadi 1 yıl vermediler de 2 yıl bilgi vermemeleri ultra absürt olurdu. Şubat dememin sebebi Şubat ayında Take Two görüşmesi olacak o yüzden. Ondan önce trailer 2 yayınlama ihtimalini değerlendirdim. Chris Klippel de demişti bu yıl yayınlamasalar bile ilkbaharda işler ciddileşmeli diye. Bekleyelim bakalım. Aslında noel arifesinde falan mutlu tatiller diyerekten ekran görüntüleri salsalar bile güzel olur sonra da ilkbaharda trailer 2.

2000'lerin başlarında çıkan oyunlara Remastered yapmak bence çok mantıksız.
Sonuçta 2000'lerin başları ile günümüz aynı değil.
Ben Rockstar Games'in yerinde olsam o oyunlara Remake yapardım.
Hem nostalji yaşamış olurduk.
Hem de yeni nesle ayak uydururdu.
Ama maalesef Rockstar Games pek Remake seven bir firma değil.
Remake için her şeyi baştan modellemeleri ve her türlü oynanış mekaniğini baştan çekmeleri lazım. Oyunun oynanışı ve görev tasarımları 2000 mekaniklerine dayanıyor. Çok uğraştırıcı olurdu. Bunun yanında harita tasarımlarını değiştirmeleri lazım ki doğal dursun. Evler, yollar, araziler gibi. Yaşayan bir dünya bile yapman lazım. Zaten çok uğraştırıcı olurdu ve zaman kaybı olurdu onlar için. Hem de oyunun saf halini korumak istemişlerdir belki. Tüm bunları yapmak hem baştan oyun yapmak gibi bir şey çok uğraştırırdı. Çünkü GTA devasa bir oyun. Ayrıca oyunun orjinal halini korumakta isteyebilirler dediğim gibi. Belki ileride yaparlar ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı