Her şeyin Mayıs'ta netleşeceğine rağmen yine de ertelenmeyeceğini, uzun zamandır bilgi paylaşmamayı pazarlamanın parçası olarak görüyorum.
Vardır bir bildikleri.Neden 2.fragman gelmiyor engelleyen bir şey mi var.
Çünkü başka bir şirket oyuncuların beğenisini toplamak için ciddi çaba gösterirdi. Rockstar 20 yıldır kendini kanıtlamış bir firma. E doğal olarak onun yerinde sen de olsan sende kendini düşünürsün. Geçmişleri bu kadar başarılı olmasa bunu kullanamazlar. He aslında ben dahil hala neden fragman gelmiyor sorusunu kendime soruyorum ve evet çıldırmamak elde değil ama yapacak bir şey yok hocam.Rockstar'ın yaptığı bu kaşarlığı başka bir şirket yapsaydı, o şirket yerin dibine vurulurdu.
Ama Rockstar Games ne olursa olsun kendisini destekleyecek fanları var.
O yüzden hala fragman çıkarmıyorlardır.
Çünkü gerek duymuyorlardır.
GTA V için soru cevap yapmışlardı zamanında. Sebebi burada: Asked & Answered: Max Payne 3 and Grand Theft Auto V - Rockstar GamesÇünkü başka bir şirket oyuncuların beğenisini toplamak için ciddi çaba gösterirdi. Rockstar 20 yıldır kendini kanıtlamış bir firma. E doğal olarak onun yerinde sen de olsan sende kendini düşünürsün. Geçmişleri bu kadar başarılı olmasa bunu kullanamazlar. He aslında ben dahil hala neden fragman gelmiyor sorusunu kendime soruyorum ve evet çıldırmamak elde değil ama yapacak bir şey yok hocam.
Bana kalırsa taktir edilesi bir iş kendilerini hazır hissetmek istiyorlar. Emin en doğrusu budur. Hayırlısı.GTA V için soru cevap yapmışlardı zamanında. Sebebi burada: Asked & Answered: Max Payne 3 and Grand Theft Auto V - Rockstar Games
Eki Görüntüle 2418557
Evet GTA 5 ve RDR2'den oyun çıkmadan önce 6 tane falan fragman gelmiş. Dolayısıyla ilk fragmandan sonra da millet arayışa falan girdide. Artık şirketin politikası.Genellikle, AAA oyunlar çıkmadan 2-3 ay önce oynanış olsun son fragman olsun yayınlıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.