GTA 6 2. fragman ne zaman çıkar?

GTA 6 2. Fragman Ne Zaman Çıkar?

• 2025

Oy: 192 58,7%
  • 2024

Oy: 135 41,3%

• Oy verenlerin toplamı
    327
Neden 2.fragman gelmiyor engelleyen bir şey mi var.

Rockstar'ın yaptığı bu kaşarlığı başka bir şirket yapsaydı, o şirket yerin dibine vurulurdu.
Ama Rockstar Games ne olursa olsun kendisini destekleyecek fanları var.
O yüzden hala fragman çıkarmıyorlardır.
Çünkü gerek duymuyorlardır.

Rockstar'ın yaptığı bu kaşarlığı başka bir şirket yapsaydı, o şirket yerin dibine vurulurdu.
Ama Rockstar Games ne olursa olsun kendisini destekleyecek fanları var.
O yüzden hala fragman çıkarmıyorlardır.
Çünkü gerek duymuyorlardır.
Çünkü başka bir şirket oyuncuların beğenisini toplamak için ciddi çaba gösterirdi. Rockstar 20 yıldır kendini kanıtlamış bir firma. E doğal olarak onun yerinde sen de olsan sende kendini düşünürsün. Geçmişleri bu kadar başarılı olmasa bunu kullanamazlar. He aslında ben dahil hala neden fragman gelmiyor sorusunu kendime soruyorum ve evet çıldırmamak elde değil ama yapacak bir şey yok hocam.

Çünkü başka bir şirket oyuncuların beğenisini toplamak için ciddi çaba gösterirdi. Rockstar 20 yıldır kendini kanıtlamış bir firma. E doğal olarak onun yerinde sen de olsan sende kendini düşünürsün. Geçmişleri bu kadar başarılı olmasa bunu kullanamazlar. He aslında ben dahil hala neden fragman gelmiyor sorusunu kendime soruyorum ve evet çıldırmamak elde değil ama yapacak bir şey yok hocam.
GTA V için soru cevap yapmışlardı zamanında. Sebebi burada: Asked & Answered: Max Payne 3 and Grand Theft Auto V - Rockstar Games

1739003772079.jpeg

Genellikle, AAA oyunlar çıkmadan 2-3 ay önce oynanış olsun son fragman olsun yayınlıyorlar.

Bana kalırsa taktir edilesi bir iş kendilerini hazır hissetmek istiyorlar. Emin en doğrusu budur. Hayırlısı.

Genellikle, AAA oyunlar çıkmadan 2-3 ay önce oynanış olsun son fragman olsun yayınlıyorlar.
Evet GTA 5 ve RDR2'den oyun çıkmadan önce 6 tane falan fragman gelmiş. Dolayısıyla ilk fragmandan sonra da millet arayışa falan girdide. Artık şirketin politikası.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı