GTA 6 2. fragman yayınlandı!

Fotoğraflarda bir şey gözüme takıldı etrafta evsiz ve esrar içen bir sürü karakter koyulmuş GTA 5'te sadece yerde yatıyorlardı veya kartonda uyuyorlardı sayıları azdı.

Bak RDR 2'nin optimizasyonuna para bile vermediler doğru düzgün, küçük düşürmeyin şu oyunun optimizasyonunu.
Rockstar PC'yi umursayan bir firma değil. RDR2 optimizasyonu berbattı. 4 hala berbat. 5'in de berbattı ilk çıktığında ki online tarafı olmasa ona da öyle hızlı el atılacağını da sanmıyorum.

11 aylık bir ertelemenin ardından 2. fragman gerçekten çok erken geldi, hiç beklemiyordum. Demek ki oyun daha erletenmeyecek ve 26 Mayıs 2026'da çıkacak ya da 3. fragmanla bir daha ertelenecek.

Fotoğraflarda bir şey gözüme takıldı etrafta evsiz ve esrar içen bir sürü karakter koyulmuş GTA 5'te sadece yerde yatıyorlardı veya kartonda uyuyorlardı sayıları azdı.

Lester'ın binaya giderken yerde yatan evsizler :

1746541286638.png

Tabii ki açar gibi geliyor, orta ayarlar 100 FPS'i zorlar bence hatta daha fazla olur unutmayın bu optimizasyon aşırı aşırı iyi gelecek bence. RDR 2'ninkine kötü dediler o bile fena değildi.

Bak RDR 2'nin optimizasyonuna para bile vermediler doğru düzgün, küçük düşürmeyin şu oyunun optimizasyonunu.

RDR2 optimizasyonu iyi değildi bu arada kasabalarda FPS fena düşüyordu iyi PC olmasına rağmen.

Rockstar PC'yi umursayan bir firma değil. RDR2 optimizasyonu berbattı. 4 hala berbat. 5'in de berbattı ilk çıktığında ki Online tarafı olmasa ona da öyle hızlı el atılacağını da sanmıyorum.

Katılıyorum PC tarafında optimizasyonları rezalet.

Grafikler harbiden inanılmaz duruyor ekran görüntüleri falan dünyanın en iyi oyunu geliyor.
Bunun fragman olduğunu unutmamakta fayda var. Modern oyun grafiklerinden çok farklı çıkmayacaktır. Fragmandaki gibi çıksa 3060 gibi kartlar telef olur zaten. Fragmandaki gerçek görüntü olsa dahi muhtemelen 4k en üst ayarlarıdır ki o ayarda oynamayacak çoğumuz.

Bunun fragman olduğunu unutmamakta fayda var. Modern oyun grafiklerinden çok farklı çıkmayacaktır. Fragmandaki gibi çıksa 3060 gibi kartlar telef olur zaten. Fragmandaki gerçek görüntü olsa dahi muhtemelen 4k en üst ayarlarıdır ki o ayarda oynamayacak çoğumuz.
Fragman PS5 tarafından kayıt edilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı