Fragmanda beyaz var mıydı? Ben göremedim.Siyahilerdeki ten detayına bir tık daha fazla uğraşılmış sanki.
Fragmanda beyaz var mıydı? Ben göremedim.Siyahilerdeki ten detayına bir tık daha fazla uğraşılmış sanki.
Az var. Amerika'da ki Woke akımından kaynaklı olarak oyun içerisinde Homoseksüel kişileri yoğun olarak göreceğiz sanırım.Fragmanda beyaz var mıydı? Ben göremedim.
Bahsetmemiştim ama ben oyunda Hızlı ve Öfkeli 5'teki soygunun bir benzeri olacağını düşünüyordum gerçekten varmış.
Rockstar fragmanlarında oyun içi görüntü kullanıyor yani fragmandaki gibi çıkar.Bunun fragman olduğunu unutmamakta fayda var. Modern oyun grafiklerinden çok farklı çıkmayacaktır. Fragmandaki gibi çıksa 3060 gibi kartlar telef olur zaten. Fragmandaki gerçek görüntü olsa dahi muhtemelen 4k en üst ayarlarıdır ki o ayarda oynamayacak çoğumuz.
Başta fake sandım kapak tasarımından harbi gerçekmiş grafikler fena iyi vallahi bu adamlar PC tarafına minimum 3070 isterler ben diyeyim size.
Hocam Miami genel olarak zaten öyle de ben o akımdan çok etkileneceğini sanmıyorum baya kadınların cinselliği ile ilgili bir ton sahne var ama bilmiyorum Rockstar hep dalga geçer öyle şeylerle.Az var. Amerika'da ki Woke akımından kaynaklı olarak oyun içerisinde Homoseksüel kişileri yoğun olarak göreceğiz sanırım.
4 GB RAM ile açılırmı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.