GTA 6 2. fragman yayınlandı!

Bu arada Rockstar Games fragmanın tamamen PlayStation 5'te oyun içi olarak kaydedildiğini açıkladı.

“Grand theft Auto 6'nın 2. fragmanının tamamı PlayStation 5'te oyun içi olarak kaydedildi, eşit miktarda oynanış ve ara sahneler içeriyor.”

PS5 düz modelinde böyle çalışıyorsa PS5 Pro çok rahat 90 FPS oynayabilirler yüksek ayarda ama Ultra ayarlarda 60 FPS görürler.

Aga ekran görüntüsü de yayınlamışlar bir sürü bakmadan geçmeyin sadece fragman değil:
Siteyi mükemmel yapmışlar biraz geç söyledim ama tam arkalarını dönerken arabanın bagajını kapatırken çok güzel bir geçişle GTA logosu falan veya karakter tanıtımlarında Jason ile Lucia'yı birbirlerinin arkalarına geçerek tanıtmaları falan adamlar her türlü iş de acayip başarılılar.

Trailer pek tatmin etmedi nedense. Daha süresi var da umarım üzerine ekleme yaparlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dublajı güzel yapmışlar.

Bazı yerleri çok kendilerine göre yorumlamışlar ama ben de beğendim.

Son düzenleme:
Fragmanı beğenmedim. Hikayeye merak uyandıracak sahneler koymak yerine, erotik sahnelerle dolu bir fragman olmuş.
O daha 3. fragmanda falan gelir hocam ama hikaye hakkında baya bilgi vermişler bence 1 yıl sonra çıkacak zaten.
Aşk hikayesi olduğu için erotik sahneler olması doğal zaten GTA kültürü o şekilde de 3. fragmanda daha fazla hikayeye damga vurmalarını bende bekliyorum.

PS5 30FPS, PS5 Pro 60 FPS oynatır bence.
RDR2 yanlış hatırlamıyorsam PS4 Pro'da da 30 FPS çalışıyordu belki bunun için ek bir ayar getirebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı