GTA 6 açar mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yok hocam videodaki işlemci 58 GB HDD bir de 2 GB RAM var😂😅
Kimse E8400'ün grafik birimi ile oyun oynamayı denemediği için test yok. Millet GTX, AMD HD ile kullanıyordu o işlemciyi. İlk defa siz bu şerefi elde edeceksiniz kısaca.

Kimse E8400'ün grafik birimi ile oyun oynamayı denemediği için test yok. Millet GTX, AMD HD ile kullanıyordu o işlemciyi. İlk defa siz bu şerefi elde edeceksiniz kısaca.

Harbimi hocam deneyeceğim sizin için flash biraz yavaş çalışıyor FPS sayacı da yok bilgisayarın direk interneti yok kendi laptopumdan flasa yükleyip aktarıyorum bitince atarım sonuçları 😂😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam arada bir drop yesede 30-35 FPS oynatiyor🫡🫡(klavye çalışmıyor o yüzden mouse hareket ettirdim sadece)

Son düzenleme:

Hocam arada bir drop yesede 30-35 FPS oynatiyor🫡🫡(klavye çalışmıyor o yüzden mouse hareket ettirdim sadece)

Hangi grafikte ve çözünürlükte hocam?

Harbimi hocam deneyeceğim sizin için flash biraz yavaş çalışıyor FPS sayacı da yok bilgisayarın direk interneti yok kendi laptopumdan flasa yükleyip aktarıyorum bitince atarım sonuçları 😂😅

@

Hangi grafikte ve çözünürlükte hocam?

1280x800 gibi bir şeydi sanırım hocam. Sonradan gamepadle araba sürdüm biraz 😅

Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Windows 11 144p 60fps alır hocam bu. Unlost fps arttırma ile gta5 açar bu

@

1280x800 gibi bir şeydi sanırım hocam. Sonradan gamepadle araba sürdüm biraz 😅
Genede oyun potansiyeli varmış. Zamanında kullandığım 7200GS'den güçlüymüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı