Canınız istiyorsa deneyin.Hocam flash bellekte var GTA San Andreas var deneyim mi açıyor mu diye![]()
Canınız istiyorsa deneyin.
Canınız istiyorsa deneyin.
Ekran kartı nedir? (Tahminimce yok.)Hocam FPS tahmin var mı kaç FPS verir![]()
Ekran kartı nedir? (tahminimce yok.)
Kimse E8400'ün grafik birimi ile oyun oynamayı denemediği için test yok. Millet GTX, AMD HD ile kullanıyordu o işlemciyi. İlk defa siz bu şerefi elde edeceksiniz kısaca.Yok hocam videodaki işlemci 58 GB HDD bir de 2 GB RAM var![]()
Kimse E8400'ün grafik birimi ile oyun oynamayı denemediği için test yok. Millet GTX, AMD HD ile kullanıyordu o işlemciyi. İlk defa siz bu şerefi elde edeceksiniz kısaca.
Kimse E8400'ün grafik birimi ile oyun oynamayı denemediği için test yok. Millet GTX, AMD HD ile kullanıyordu o işlemciyi. İlk defa siz bu şerefi elde edeceksiniz kısaca.
Hocam arada bir drop yesede 30-35 FPS oynatiyor(klavye çalışmıyor o yüzden mouse hareket ettirdim sadece)
Harbimi hocam deneyeceğim sizin için flash biraz yavaş çalışıyor FPS sayacı da yok bilgisayarın direk interneti yok kendi laptopumdan flasa yükleyip aktarıyorum bitince atarım sonuçları
Hocam arada bir drop yesede 30-35 FPS oynatiyor(klavye çalışmıyor o yüzden mouse hareket ettirdim sadece)
Hangi grafikte ve çözünürlükte hocam?
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı?
Genede oyun potansiyeli varmış. Zamanında kullandığım 7200GS'den güçlüymüş.@
1280x800 gibi bir şeydi sanırım hocam. Sonradan gamepadle araba sürdüm biraz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.