Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı?
Windows 11 144p 60FPS alır hocam bu. Unlost FPS arttırma ile GTA 5 açar bu.
Hocam bırakın 120 FPS 200 FPS alırsın akıcı bir şekilde RDR 2 full ayarlarda dene akıcılıktan başka bir şey göremezsin(!)
Gene de oyun potansiyeli varmış. Zamanında kullandığım 7200GS'den güçlüymüş.
Açar rahat, CS Source açacağınıda düşünüyorum.CS 1.6 açar mı acaba?
Açar rahat, CS Source açacağınıda düşünüyorum.
Telefonu USB kablosu ile PC'ye takın ve "kablo yolu ile internet paylaşımı." açın. Artık internetiniz var.İnternet USB'si yok ama internete bağlayamiyorum yoksa denerdim masaüstünde Turkcell VINN diye bir program gördüm eski USB'nin driveriydi sene sanirim 2016-2017 falandı.
Telefonu USB kablosu ile PC'ye takın ve "kablo yolu ile internet paylaşımı." açın. Artık internetiniz var.
Çoğunlukla "Ağ paylaşımı, kişisel bağlantı noktası." gibi isimli bölümde oluyor. Tabi farklı Android ve farklı model telefon kullandığımız için direk yönlendirmem zor.Ben denedim onu olmadı ama Android'de ayarlarda varmış onun ayarı ama benim Android 15 de bulamadım hocam
PC'ye taktığınız zaman telefonun içindeki dosyalara erişim hakkında soru soruyorsa destekliyordur. Kutudan çıkan veya normal şarj cihazlarının çoğu destekler ama yinede sorayım dedim.Normal şarj kablosuyla denedigim icin olmamis olabilir mi?
Çoğunlukla "ağ paylaşımı, kişisel bağlantı noktası." gibi isimli bölümde oluyor. Tabii farklı Android ve farklı model telefon kullandığımız için direk yönlendirmem zor.
PC'ye taktığınız zaman telefonun içindeki dosyalara erişim hakkında soru soruyorsa destekliyordur. Kutudan çıkan veya normal şarj cihazlarının çoğu destekler ama yine de sorayım dedim.
Bir de PC direk bu işlemi Ethernet ile internet bağlamış gibi gördüğünü söyleyeyim.
Belli bir yaştan sonrasını insanın aklı hiç hatırlamıyor. Şahsen bende 9-10 yaşlarında oynadığım oyunları hatırlarım daha çok, öncesi çok bulanık. Birde az birşey oynamadık valla 200 tane CD vardı, bazı CD'lerde de bi 10-100 tane ayrı oyun. (Byte, Oyungezer gibi CD'leri kast ediyorum.)Dosya erişimi sorusu soruyor ama o internet paylaşımı kısmını bulamamıştım tam ayarlarını bulursam yarin deneyeceğim hocam odamda uzatma yok söktüm maalesef geri yarin denerim yineşaka bir yana çocukluk anılarım depreşti 15 yaşındayım ama 6-7 yasimdayken NFS2 Underground 2 oynuyormuşum hiç hatirlamiyorum bile bende ilk oyunumu Minecraft sanardim
![]()
Belli bir yaştan sonrasını insanın aklı hiç hatırlamıyor. Şahsen bende 9-10 yaşlarında oynadığım oyunları hatırlarım daha çok, öncesi çok bulanık. Bir de az bir şey oynamadık vallahi 200 tane CD vardı, bazı CD'lerde de bir 10-100 tane ayrı oyun. (byte, oyungezer gibi CD'leri kast ediyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.