GTA 6 açar mı?

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bir sistem göstereceğim şimdi aklınızı alacak ama aklimdaki soru şu, bu bilgisayar GTA6 açar mı? 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bırakın 120 FPS 200 FPS alırsın akıcı bir şekilde RDR 2 full ayarlarda dene akıcılıktan başka bir şey göremezsin :D (!)

Windows 11 144p 60FPS alır hocam bu. Unlost FPS arttırma ile GTA 5 açar bu.

Of mis 😅

Hocam bırakın 120 FPS 200 FPS alırsın akıcı bir şekilde RDR 2 full ayarlarda dene akıcılıktan başka bir şey göremezsin :D (!)

Hocam öyle demeyin GTA San Andreas da 30 FPS veriyor bakın yaş olarak benden büyük bilgisayar 🤣🤣😂

Gene de oyun potansiyeli varmış. Zamanında kullandığım 7200GS'den güçlüymüş.

CS 1.6 açar mı acaba?

Son düzenleme:
İnternet USB'si yok ama internete bağlayamiyorum yoksa denerdim masaüstünde Turkcell VINN diye bir program gördüm eski USB'nin driveriydi sene sanirim 2016-2017 falandı.
Telefonu USB kablosu ile PC'ye takın ve "kablo yolu ile internet paylaşımı." açın. Artık internetiniz var.

Telefonu USB kablosu ile PC'ye takın ve "kablo yolu ile internet paylaşımı." açın. Artık internetiniz var.

Ben denedim onu olmadı ama Android'de ayarlarda varmış onun ayarı ama benim Android 15 de bulamadım hocam (not: Normal şarj kablosuyla denedigim icin olmamis olabilir mi)

Ben denedim onu olmadı ama Android'de ayarlarda varmış onun ayarı ama benim Android 15 de bulamadım hocam
Çoğunlukla "Ağ paylaşımı, kişisel bağlantı noktası." gibi isimli bölümde oluyor. Tabi farklı Android ve farklı model telefon kullandığımız için direk yönlendirmem zor.

Normal şarj kablosuyla denedigim icin olmamis olabilir mi?
PC'ye taktığınız zaman telefonun içindeki dosyalara erişim hakkında soru soruyorsa destekliyordur. Kutudan çıkan veya normal şarj cihazlarının çoğu destekler ama yinede sorayım dedim.

Birde PC direk bu işlemi Ethernet ile internet bağlamış gibi gördüğünü söyleyeyim.

Çoğunlukla "ağ paylaşımı, kişisel bağlantı noktası." gibi isimli bölümde oluyor. Tabii farklı Android ve farklı model telefon kullandığımız için direk yönlendirmem zor.

PC'ye taktığınız zaman telefonun içindeki dosyalara erişim hakkında soru soruyorsa destekliyordur. Kutudan çıkan veya normal şarj cihazlarının çoğu destekler ama yine de sorayım dedim.

Bir de PC direk bu işlemi Ethernet ile internet bağlamış gibi gördüğünü söyleyeyim.

Dosya erişimi sorusu soruyor ama o internet paylaşımı kısmını bulamamıştım tam ayarlarını bulursam yarin deneyeceğim hocam odamda uzatma yok söktüm maalesef geri yarin denerim yine 😅 şaka bir yana çocukluk anılarım depreşti 15 yaşındayım ama 6-7 yasimdayken NFS2 Underground 2 oynuyormuşum hiç hatirlamiyorum bile bende ilk oyunumu Minecraft sanardim😂😅

Dosya erişimi sorusu soruyor ama o internet paylaşımı kısmını bulamamıştım tam ayarlarını bulursam yarin deneyeceğim hocam odamda uzatma yok söktüm maalesef geri yarin denerim yine 😅 şaka bir yana çocukluk anılarım depreşti 15 yaşındayım ama 6-7 yasimdayken NFS2 Underground 2 oynuyormuşum hiç hatirlamiyorum bile bende ilk oyunumu Minecraft sanardim😂😅
Belli bir yaştan sonrasını insanın aklı hiç hatırlamıyor. Şahsen bende 9-10 yaşlarında oynadığım oyunları hatırlarım daha çok, öncesi çok bulanık. Birde az birşey oynamadık valla 200 tane CD vardı, bazı CD'lerde de bi 10-100 tane ayrı oyun. (Byte, Oyungezer gibi CD'leri kast ediyorum.)

Belli bir yaştan sonrasını insanın aklı hiç hatırlamıyor. Şahsen bende 9-10 yaşlarında oynadığım oyunları hatırlarım daha çok, öncesi çok bulanık. Bir de az bir şey oynamadık vallahi 200 tane CD vardı, bazı CD'lerde de bir 10-100 tane ayrı oyun. (byte, oyungezer gibi CD'leri kast ediyorum.)

Bizim bilgisayardada bir program var 350 oyun isimli içinde bir sürü flash, atari oyunları var hani dandik çakma PlayStation'lardaki oyunlar olur ya onun gibi ama zamanına göre hâlâ hızlı calismasina şaşırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı