GTA 6 beklentileri karşılayabilir mi?

Arkadaşlar çoğu kesim oyunun çıkacağı günü, sistem gereksinimleri konuşuyor. Fakat kimsenin adam akıllı "Bu oyun ya istediğimiz gibi olmazsa?" dediğini görmedim. Konu Rockstar olunca iyi bir iş çıkartacaklarına şüphem yok, lakin ben bu kadar hype alan neredeyse başka bir oyun görmedim. Sizce rockstar böyle bir yükün altından kalkabilir mi yoksa daha da ertelerler mi?
Ocak-Nisan Arası 2024 Fragman 2025 26 Ekim Çıkış Evet Beklentiler Karşılanacak!!

Arkadaşlar çoğu kesim oyunun çıkacağı günü, sistem gereksinimleri konuşuyor. Fakat kimsenin adam akıllı "Bu oyun ya istediğimiz gibi olmazsa?" dediğini görmedim. Konu Rockstar olunca iyi bir iş çıkartacaklarına şüphem yok, lakin ben bu kadar hype alan neredeyse başka bir oyun görmedim. Sizce rockstar böyle bir yükün altından kalkabilir mi yoksa daha da ertelerler mi?
Karşılamayacaktır tabiki de, beklentilerden haberiniz var mı?

Gta5 zaten baya gelişmiş bir oyun ekstra olarak bu oyuna hikaye dışında ne katarlar orasını pek bilemiyorum ama çoğunluğun beklentisini karşılamayacaktır. Gta5 zaten oldukça iyi çünkü.

Bence insanlar ne istediklerini bilmiyor kime ne olmasını isterdim diye sorsam "her kapıdan geçebilelim" diyor ama kimse o kapıların yüzde 90'ına bile girmezler şahsen bana o GTA havasını versin gerisi pek de umurumda değil Rockstar eski gücünde olmasa da yine de birçok firmadan güçlüdür eminim ki benim yüzüm kara çıkmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı