A ahwet.gns Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba .GTA 6 yakinda cikis tarihi falan verilecek fakat GTA 6 ciktigi zaman GTA 5 Online kapanır mı?
Arkadaşlar merhaba .GTA 6 yakinda cikis tarihi falan verilecek fakat GTA 6 ciktigi zaman GTA 5 Online kapanır mı?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 9 Kasım 2023 #11 XPLSG dedi: @Fairylas öyle olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrendim. Genişletmek için tıkla... Aslında 2021'de kapanacaktı ama vazgeçtiler nedense. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: @Fairylas öyle olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrendim. Genişletmek için tıkla... Aslında 2021'de kapanacaktı ama vazgeçtiler nedense.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Kasım 2023 #12 Absrm dedi: Özel sunuculardan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben cep telefonundan multiplayer modunu seçerek giriyorum siz özel sunucu derken neyi kast ettiniz? Absrm dedi: Aslında 2021'de kapanacaktı ama vazgeçtiler nedense. Genişletmek için tıkla... İyi ki kapanmamış son zamanlarda çok keyifli vakitler geçirdim . Artı 0 Eksi
Absrm dedi: Özel sunuculardan bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben cep telefonundan multiplayer modunu seçerek giriyorum siz özel sunucu derken neyi kast ettiniz? Absrm dedi: Aslında 2021'de kapanacaktı ama vazgeçtiler nedense. Genişletmek için tıkla... İyi ki kapanmamış son zamanlarda çok keyifli vakitler geçirdim .
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 9 Kasım 2023 #13 Fairylas dedi: Hocam ben cep telefonundan multiplayer modunu seçerek giriyorum siz özel sunucu derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... PC tarafında hala özel sunucular var demek istedim. Artı 0 Eksi
Fairylas dedi: Hocam ben cep telefonundan multiplayer modunu seçerek giriyorum siz özel sunucu derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... PC tarafında hala özel sunucular var demek istedim.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Kasım 2023 #14 Absrm dedi: PC tarafında hala özel sunucular var demek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım, onu kast etmemiştim ama. Artı 0 Eksi
Absrm dedi: PC tarafında hala özel sunucular var demek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım, onu kast etmemiştim ama.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 12 Kasım 2023 #15 ahwet.gns dedi: Arkadaşlar merhaba .GTA 6 yakinda cikis tarihi falan verilecek fakat GTA 6 ciktigi zaman GTA 5 Online kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Rockstar hala Online üzerinden feci paralar kaldırıyor. Kapatmak gibi bir yanlış yapacaklarını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
ahwet.gns dedi: Arkadaşlar merhaba .GTA 6 yakinda cikis tarihi falan verilecek fakat GTA 6 ciktigi zaman GTA 5 Online kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Rockstar hala Online üzerinden feci paralar kaldırıyor. Kapatmak gibi bir yanlış yapacaklarını düşünmüyorum.
A Alina Nikitina Picopat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 308 Çözümler 8 12 Kasım 2023 #16 XPLSG dedi: GTA 4 Online kapatılalı yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... PC tarafındaki durumunu bilemem fakat RDR, GTA 4 Multiplayer modu PS3 te halen daha aktif ve yaklaşık 1 ay önce oyunu platinledim. GTA 5 Online modu kapatıldı R* tarafından fakat şuanda resmi olmayan sunucularda online serverlara bağlanabiliyorsunuz. Konuya dönücek olursak: GTA 5 ten GTA 6 ya geçiş süreci olacağından içerik gelmese dahi serverlar en az 4-5 sene desteklenir. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: GTA 4 Online kapatılalı yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... PC tarafındaki durumunu bilemem fakat RDR, GTA 4 Multiplayer modu PS3 te halen daha aktif ve yaklaşık 1 ay önce oyunu platinledim. GTA 5 Online modu kapatıldı R* tarafından fakat şuanda resmi olmayan sunucularda online serverlara bağlanabiliyorsunuz. Konuya dönücek olursak: GTA 5 ten GTA 6 ya geçiş süreci olacağından içerik gelmese dahi serverlar en az 4-5 sene desteklenir.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 12 Kasım 2023 #17 Fairylas dedi: GTA 4 Online ve RDR 1 Online serverları bile hâlâ açık, kapanmaz. Genişletmek için tıkla... GTA 4 Online'si nasıl hocam çok oyuncu var mı optimizasyon kötü diyorlardı en son durum nedir? PC versiyonunda durum nedir? Artı 0 Eksi
Fairylas dedi: GTA 4 Online ve RDR 1 Online serverları bile hâlâ açık, kapanmaz. Genişletmek için tıkla... GTA 4 Online'si nasıl hocam çok oyuncu var mı optimizasyon kötü diyorlardı en son durum nedir? PC versiyonunda durum nedir?
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Kasım 2023 #18 AlayınaGider dedi: GTA 4 Online'si nasıl hocam çok oyuncu var mı optimizasyon kötü diyorlardı en son durum nedir? PC versiyonunda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Xbox'dan oynuyorum PC hakkında bilgim yok optimizasyon kötü olduğunu burda da belli ediyor yinede PC kadar kötü değil. Günün saatlerine göre aktif oyuncu sayısı değişiyor genelde hilecilerle takılıyoruz işte. Artı 0 Eksi
AlayınaGider dedi: GTA 4 Online'si nasıl hocam çok oyuncu var mı optimizasyon kötü diyorlardı en son durum nedir? PC versiyonunda durum nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Xbox'dan oynuyorum PC hakkında bilgim yok optimizasyon kötü olduğunu burda da belli ediyor yinede PC kadar kötü değil. Günün saatlerine göre aktif oyuncu sayısı değişiyor genelde hilecilerle takılıyoruz işte.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #19 Fairylas dedi: GTA 4 Online ve RDR 1 Online serverları bile hâlâ açık, kapanmaz. Genişletmek için tıkla... RDR 1 bilmiyorum da, GTA 4'ün kapatılalı yıllar oldu. Artı 0 Eksi
Fairylas dedi: GTA 4 Online ve RDR 1 Online serverları bile hâlâ açık, kapanmaz. Genişletmek için tıkla... RDR 1 bilmiyorum da, GTA 4'ün kapatılalı yıllar oldu.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Kasım 2023 #20 M3HM3TY dedi: RDR 1 bilmiyorum da, GTA 4'ün kapatılalı yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... Konsolda açık hocam. Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: RDR 1 bilmiyorum da, GTA 4'ün kapatılalı yıllar oldu. Genişletmek için tıkla... Konsolda açık hocam.